2777
2789
ینی میتونم درسمو ادامه بدم و ازدواج کنم و سرکار برم و تا ۷۰ سالگی عمری خاهم کرد؟

اخه هنوز جواب آزمایشت نیومده که تو خودتو کفن پیش کلدی(دور از جون)😂

افرادی که در مرحله اولیه بیماری برای درمان عفونت ایدز و ابتلا به اچ آی وی اقدام کنند این عفونت‌ را از یک بیماری کشنده به یک بیماری مزمن و قابل کنترل بدون قدرت انتقال به دیگران تبدیل می‌کنند و طول عمری کاملا طبیعی خواهند داشت.

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هدف. تو کاربریای قبلیتم غلط املاییاتو می گرفتم ها. حداقل اینجا بودنت به یه دردت بخوره.شما هدفتون از ...

نفهم بفهمید اهه دهن منو خودتون خواستید باز کنید میگم منو اشتباه گرفتید چرا نفهم بازی درمیارید روانی وچیزی هستید دیوانه 

اخه هنوز جواب آزمایشت نیومده که تو خودتو کفن پیش کلدی(دور از جون)😂افرادی که در مرحله اولیه بیماری ب ...

درمانش رایگانه تو بهداشت ها؟ میگن باید هروز گردو بخوره ادم مرغ بخوره و هزار جور ویتامین دیگ ای ؟ و اینکه ویلچرنشین میکنه این بیماری ادمو؟

نترس باباان‌شاءالله که هیچی نیستبعدشم بهتون گفتم، اون ۷۰ ۸۰ سال پیش بود که ایدز انسان رو می‌کشتالان ...

انشاالله به درمان قطعیش برسن و جون میلیون ها انسان رو به خطر نیوفتن چی بگم مرسی ک مه را همراهی کردید 

درمانش رایگانه تو بهداشت ها؟ میگن باید هروز گردو بخوره ادم مرغ بخوره و هزار جور ویتامین دیگ ای ؟ و ا ...

بله رایگانه

من در مورد ادامه ی سوالتون اطلاعاتی ندارم

صرفا چون خودمم یه مدت وسواس فکری شدید نسبت به این بیماری داشتم، خیلی راجع بهش خوندم و اطلاعاتی رو که می‌دونستم در اختیارتون گذاشتم

در مورد ویلچرنشین شدن هم که آدم سالم هم بعد از یه سنی ویلچرنشین میشه دیگه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
نفهم بفهمید اهه دهن منو خودتون خواستید باز کنید میگم منو اشتباه گرفتید چرا نفهم بازی درمیارید روانی ...

باز شدن دهنتو قبلا دیدیم. و راستش هیچ تاثیری نداشت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
سرنگ بیشتر هپاتیت انتقال میده احتمال ایدز کمتره بعد هم اگر مبتلا باشید دارو میدن و زندگیت میکنی حتی ...

هیپاپیت چی منتتقل میده میشه بیشتر راهنمایم کنید هیپاپیت ینی سرطان درسته؟

الان من فقط ایدز دادم این کافیه یا هیپاپیت هم باید بدم

هر نوع بیماری که از این طریق منتقل میشه رو باید آزمایش بدید