2777
2789
اومدش بهم سوزن رو زد گفتش ببخشید ما کارگامون علمی انجام میدیم دستم خورد خوردم بهت اخه چرا باید سوزن ...

بسم الله به حق چیزای نشنیده😐

چی‌ بگم والا

شاید شما اولین نفر بودی

کاش بری ازش شکایت کنی

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
من ازمایش هیپاپیت ندادم ک بفهمن مشکوک هستم یانه من فقط ایدز دادم همون بفهمن مشکوک هستم هیپاپیت هم می ...

ببین من کلا رشته‌م نامرتبط به این قضایاست

اینو نمی‌دونم ولی فکر کنم اگر ببینن مشکوک به هپاتیت هم هستی و آنتی ژنش توی خونت هست، بهت میگن بیا آزمایش مجدد

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم الله به حق چیزای نشنیده😐چی‌ بگم والاشاید شما اولین نفر بودیکاش بری ازش شکایت کنی

باورت میشه نمیشماسمتش فقط میدونم قدش کوتاه بودش انگاری کلاس دهم بود بی پدر وا مونده بمونه انشالله خدا ازش نگذره

ببین من کلا رشته‌م نامرتبط به این قضایاستاینو نمی‌دونم ولی فکر کنم اگر ببینن مشکوک به هپاتیت هم هستی ...

منم دلم میخواست مثل شما دانشگاه برم و علممو بیشتر کنم خدا نگذره ازون که بهم سوزن رو زده من چه بودم قبل من به چند نفر زده یا خودش داشته خواسته ب منم منتقل کنه؟ ای وای 😭😭😭

باورت میشه نمیشماسمتش فقط میدونم قدش کوتاه بودش انگاری کلاس دهم بود بی پدر وا مونده بمونه انشالله خد ...

والا نمی‌دونم چی بگم

ینی همون با ازمایش ایدز میفهمن دیگ درسته؟

فکر کنم

می‌تونی زنگ بزنی آزمایشگاه بپرسی

منم دلم میخواست مثل شما دانشگاه برم و علممو بیشتر کنم خدا نگذره ازون که بهم سوزن رو زده من چه بودم ق ...

البته دانشگاهای الان همچینم به علم آدم اضافه نمی‌کنن😂

ان‌شاءالله که هیچی نیست گلم

زنگ میزنم فردا میپرسم مرسی بابت همراهیتون 💞

فدای شما🙏💕

البته دانشگاهای الان همچینم به علم آدم اضافه نمی‌کنن😂ان‌شاءالله که هیچی نیست گلم

ممنونم ابجی سربلند باشید و انشاالله دانشمند بشید تمام درمان هارو ریشه کن کنید ازما که گذشت وای به حالی بعدی هی...