2777
2789

دلیل پیدا نشدن درمانش هم این هستش که این ویروس به دی ان ای گلبول های سفید می‌چسبه( اگه اشتباه نکنم) و واسه همین درمانش بسیار مشکله

و ورژن های بسیار متفاوتی هم داره

هر چند الان داروهایی وجود داره که میزان این ویروس در بدن رو به صفر می‌رسونه

اما نباید دارو رو قطع کرد

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل پیدا نشدن درمانش هم این هستش که این ویروس به دی ان ای گلبول های سفید می‌چسبه( اگه اشتباه نکنم) ...

اخه تا کی و دارو تا ۲۰سال بخوری بعد ۲۰ سال دیگ رو بدن اثر نمیکنه و بیماری اوت میکنه و ادمو از پا درمیاره 

دلیل پیدا نشدن درمانش هم این هستش که این ویروس به دی ان ای گلبول های سفید می‌چسبه( اگه اشتباه نکنم) ...

ای کاش به درمان قعطیش برسن و جون میلیون ها نفر رو نجات بدن اخه چرا نباید بیا با این همه تکنولوژی وپیشرفت و اینکه من خوندم اگر بیاد دنیارو فساد برمیداره 

وسواس

کاش وسواس بود... مشکلاتش حاد تره. دائم داستانای جنجالی می سازه و با شاخ و برگ اینجا تعریف می کنه. سه تا کاربری قبلیشو می شناسم. نمی دونم دنبال توجهه یا چی. درکش نمی کنم.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
دادم ازمایش هنوز جواب نیومده

خب پس منتظر جواب باش

از دیروزه بکوب هی ایدز ایدز ایدز 

خدا نکنه ک باشه

الهی از تو و از همه دور باشه

ولی اگ زبونم لال داشتی هم پیش پزشک دنبال چاره باش

نه اینجا

کاش وسواس بود... مشکلاتش حاد تره. دائم داستانای جنجالی می سازه و با شاخ و برگ اینجا تعریف می کنه. سه ...

باز شما اومدید شما حدفتون از بقیه چی هستش ؟میشه بدونم واقعا هرریشی پدرتون استادجان؟ شمامشکل روحی روانی دارید 

اخه تا کی و دارو تا ۲۰سال بخوری بعد ۲۰ سال دیگ رو بدن اثر نمیکنه و بیماری اوت میکنه و ادمو از پا درم ...

نه اصلا همچین چیزی نیست

حتی خیلیا که ایدز دارن، با آدمای سالم ازدواج می‌کنن و به خاطر مصرف دارو، بیماری رو به طرف مقابل انتقال نمیدن

می‌تونن بچه دار شن و بازم با مصرف دارو، اچ آی وی به بچه شوم منتقل نمیشه

یه چند تا مورد درمان کامل هم توی انگلستان بوده

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
خب پس منتظر جواب باشاز دیروزه بکوب هی ایدز ایدز ایدز خدا نکنه ک باشهالهی از تو و از همه دور باشهولی ...

خاهر من خیلی میترسم امیدمو از دست میدم و از زندگی سیر میشم افسردگی میگیرم من هزار تا ارزو داشتم همش به باد خیال بافی میره هی ..

چیکار کنم دختر خالم هم مرا ترسونده والبته خیلی گریه انداخت منو

تاپیکاتو دیدم

همش در مورد ایدزه

شما حتما پیش یه مشاور خوب برو.البته نوجوونی.ولی برو 

چون این حجم از استرس طبیعی نیس.

اون دوستتم ب چه دلیل سرنگ زد بهت؟؟بنظرم برو آزملیش بده

با تاپیک زدن چی درست میشه؟این همه تاپیک زدی چیزی درست شد؟هربار ب نتیجه ای نمیرسی و باز تاپیک میزنی

برو ازمایش بده.به خانوادتم کامل توضیح بده نترس.جریانو بگد.بگو دوستم اینکار کرد

اگر ویروس اول هاش باشه درمان میشه.اگه نه تااخر عمر موندگاره.حالا هی بیا ثابت کن کار دوستمه

همه بهت تهمت میزنن ک از راه گناه اومده بهت.پش فهمیدی؟برو لزمایش بده

نه اصلا همچین چیزی نیستحتی خیلیا که ایدز دارن، با آدمای سالم ازدواج می‌کنن و به خاطر مصرف دارو، بیما ...

پس چراخوندم که کسی که دو از جون داشته باشه با قرص خوردنش و مواظب بودنش بعد ۲۰ سال گذشت طرف دیگ اون قرص ها بهش اثری نداشت و بمیاریش اوت کرد و از پا دراورد