2777
2789

دوستان من چند روز لاغر شدم و صورتم رنگش پریده زرد شده صورتم و جوش زده صورتم و کمی هروز سرگیجه دارم تپش قلب هم دارم و تنگی نفس ایا اینا علائم ایدز هست؟ و چرا تا الان این بیماری درمانی صورت نگرفته است؟و امیدی برای زندگی هست که با این بیماری جنگید؟وچند سال با این بیماری میشود عمر کرد؟و تا ۵ سال دیگ به درمان قعطیش خاهان رسید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول باید ببینید در معرض ویروس بودید یا نه

چون این علائم خیلی از بیماریاست

رابطه ی جنسی با فرد مشکوک

ارتباط با خون آلوده یا نیدل استیک شدن ریسک ابتلا رو ایجاد می‌کنه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

شنیدم تو مراحل اولیه میشه درمان کرد 

اما خب متاسفانه دیر خودشو نشون میده 

برو بیمارستان ازت تست بگیرن 

رو خودت اسم نذار 

معمولا به بخاطر روابط خارج ازدواج به این بیماری دچار میشن ( البته راه های انتقال زیادی داره)

چرا وقتی آزمایش ندادی

ول بکن این موضوع نیستی

اول آزمایش بده 

بعد از همون پزشک مشورت بگیر

آخه نی نی سایتیا چ کمکی میتونن بکنن

کی اطلاعاتش کامله

تازه توام ک هنوز هیچ آزمایشی ندادی

چته واقعا؟

سلام

از چی شک داری اینقد؟ایا با کسی بودی ک نگرانی؟اگه نه و از خودت مطمئنی،زردی پوست چه بدونم بیجالیو فلان هزار تا دلیل داره.حتی میتونه بخاطر یه ویتامین ساده باشه

الان هرکی جوش داره ایدز داره؟پزشکیو بردی زیر سوال😂