2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا جنبه ندارن بزار بیشتز اون بگه

خانما تاپیک آخرم محصولات ارگانیک و خاص کانال ایتا رو گذاشتم.

خوشحال میشم عضو کانالم باشید 

https://eitaa.com/salamatkadeirany

لطفاً از یه خانم ،مثل خودتون حمایت کنید

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده
😂نمیدونم چرا پیام عاشقانه میبینم نیشم شل میشه

منم

ولی بعد فک میکنم پسرا ب همه اینطور گفتن یا میگن(ن صرفا ب ی نفر) یا دوروز بعد ول میکنن میرن و..

نیشم بسته میشه☹️انقد ک بدبین شدم

البته منظورم ب اسی نیس ک کلا گفتم

خواهش❤️

🥰❤😘😘😘

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

عاخیییی

دلم خواست😂🥲

یه پای هم پیر بشین

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

وای چقدر اخلاقت خوبه کاش منم مثل تو بودم میشه تو رو خدا بگی چیکار میکنی اینجوری هستی؟🥲🥲🥲

خوشبحال تو اتفافا من ی ادم خیلی ساده و فاقد عزت نفسم

فردا صبح ۴ تا معذرت خواهب تو تلگرام میفرسته پیام عادی میده بیا تلگرام من احمقم میشم گل و بلبل تر از قبل