2777
2789
دلم میخواد تو هشتاد سالگی دستاتو بگیرم و بگم ما این عمرو با عشق ساختیم❤️

مرسی عزیزم ...از این طولانیااا🙈🙈

وای ببخش تروخدا🤗❤

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

ععزیزم من تل ندارم...میشه لطف کنی یه چن تا قشنگ واسم بزاری..چن روژ دیگه روز مردهالبته اگه حوصله داری ...

تو نمیتونی تصور کنی چقدر دوستت دارم 

چقدر باعث لبخندایِ ریز من موقع چت میشی 

چقدر حرف زدن باهات بهم آرامش میده و چقدر دلم میخواست که کنارم بودی و میتونستم بغلت کنم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ...از این طولانیااا🙈🙈وای ببخش تروخدا🤗❤

حس قشنگی داره متعلق به یک نفر بودن ؛بدونی که تمامت برایِ یک نفره ، اون یک نفری که بیشتر از جونت دوستش داری ، اون یک نفری که شبا قبل خواب بهش فکر میکنی ، اون یک نفری که وقتی چشمای قشنگ و اون مژه‌های بلندشو میبینی از خود بی خود میشی و اون یک نفری که همیشه موقع حرف زدنِ باهاش لبخند رو لباته.این حسی که دلیل به وجود اومدنش تو بودی رو با دنیا عوضش نمیکنم قلب من❤️

عشق زندگی من 

با حضورت معنی عشق رو فهمیدم دلیل برقِ نگاهم و خنده های همیشگیم شدی

وقتی وارد زندگیم شدی که یه نور بودی بین همه ی تاریکی ها ..

با همه ی اتفاق های خوب و بد بینمون ، 

تو مسیر زندگیمون تا همیشه میخوام بدونی : دوسٺ دارم❤️

می‌خوام بدونی تو قشنگ‌ترین اتفاق زندگیِ من بودی و هستی. قشنگ‌تر و قابل اعتماد‌تر و دوست‌داشتنی‌‌تر از تو برای من وجود نداره. من تو رو اندازه‌ی آسمون و ستاره‌هاش، دریا و آب‌هاش، جنگل و درخت‌هاش، و دنیا و آدم‌هاش دوستت دارم. تو تنها انتخابِ قلبم خواهی بود، مرسی که با بودنت به زندگیم امید میبخشی❤️

من هستم همیشه هستم هربار که دلت میگیره از همه هستم هربار که قلبتو میشکونن هستم هروقت که حالت بد بود هستم همیشه و همیشه هستم، میتونی بهم مطمئن باشی و جلویه من خود واقعیت باشی میتونی بهم تکیه کنی میتونی باورم کنی میتونی قلبت و بدی بهم من ازش مراقبت میکنم من زخمای روحتو باندپیچی‌میکنم من مراقبتم و همیشه کنارتم چون تو یه تیکه از وجودمی و من خیلی دوست دارم❤️

تو فقط باش نبودن هیچکس به چشم نمیاد 

تو باهام مهربون باش نامهربونی هیچکس به چشم نمیاد 

تو کنارم باش دردامو از یاد میبرم 

تو بگو دوسم داری حتی اگه کل دنیا حسشون تنفر باشه نسبت بهم باز هم مهم نیست

تو حواست به من باشه مهم نیست اگه کسی حواسش بهم نباشه

تو بمون کنارم و یه خنده از ته قلب رو مهمونِ لبام کن

ببین تو بمون کنارم حتی اگه بد باشی هم مهم نیست فقط بزار با تو بودن رو برای همیشه لمس کنم...❤️

‌ ‌من هیچوقت تنهات نمیزارم

حتی اگه ابرا پنبه بشن و بریزن روی سرمون یا ماهی ها پرواز یاد بگیرن و دریا رو ترک کنن یا که خورشید برای بوسیدن آدم برفی بیاد زمین 

تو تنها کسی هستی که توی تموم اون لحظات

به فکر پیدا کردنش و بردنش به ته دنیام

میدونی؟ حتی اگه ته دنیا یه خطم باشه

و ما رو اون نشستیم باشیم

میدونم بازم دلیلی برای خندیدن پیدا میکنیم حتی جرز لای دیوار ها یا گلای فرش راستی دوستت دارما،

تو امانتی منی دست خودت مراقبت کن ❤️

بهت قول میدم که تو هر شرایطي کنارت باشم حتی اگه همه رفتنو تنهات گذاشتن همیشه منو داری

بهت قول میدم که همیشه همرات باشم

بهت قول میدم همیشه عاشقت بمونم

بهت قول میدم که کنار هم به هدفای قشنگمون میرسیم

بهت قول میدم که مثل خودم دوستت داشته باشم حواسم بهت باشه و مراقبت باشم

فقط میشه بهم یه قول بدي؟

که براي همیشه تو زندگیم بموني❤️

می‌خوام بدونی من می‌مونم. 

وقتی بالایی، وقتی پایینی، وقتی خسته ای، وقتی دورت شلوغه، وقتی حالت خوب نیست، وقتی رو ابرایی، وقتی تنهایی، وقتی خنده از رو لبت نمیره، وقتی اعصابت خورده , من می‌مونم.  

رفیق نیمه راهت نمی‌شم، هستم کنارت. 

هرچیم که شد ما با هم درستش می‌کنیم❤️

نمیدونم

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم عزیزمممممم❤❤

نامزدتم احتمال زیاد خوابش برده نگران نباش❤❤❤

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊