2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 313347 بازدید | 21091 پست
سلام کاموا جان پس طرح مادران چه فرقی میکنه قبلا میگفتن بچه بیارن بدون قرعه کشی ماشین میدنچند درصد مم ...

تعدادشرکت کننده های مادران کمتره تبلیغ بودعزیرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر احتمال داره در بیاد

ایندفعه نمیدونم چون تعدادماشیناوتعدادشرکت کننده های مادران نامشخصه هنوز

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جان بالاخره پیام شاهین اومد.حالا مشکل اینجاست نمیدونم کدوم قسمت باید برم برای واریز وجه؟

خوب خداروشکر پروفایل ساختی ؟ ازواریزوجه واردشو پیش فروشه؟

خوب خداروشکر پروفایل ساختی ؟ ازواریزوجه واردشو پیش فروشه؟

ممنون گلم اره پروفایل قبلا ساختم.پیش فروش از مرداد تا دی.هرچی زیر و رو میکنم نیست.ممکن هست چون تازه پیام اومده هنوز درگاه باز نشده باشه؟

ممنون گلم اره پروفایل قبلا ساختم.پیش فروش از مرداد تا دی.هرچی زیر و رو میکنم نیست.ممکن هست چون تازه ...

اره تاصبح صبرکن

اره تاصبح صبرکن

خداروشکر واریز کردم انقدر زود وارد سایت شده بودم که هنوز فعال نشده بود.

ممنون گلم این مدت خیلی ازت سوال پرسیدم واذیتت کردم.ممنون که با صبوری همیشه جواب دادی و وقت گذاشتی‌.

از خدا برات بهترین هارو میخوام

خداروشکر واریز کردم انقدر زود وارد سایت شده بودم که هنوز فعال نشده بود.ممنون گلم این مدت خیلی ازت سو ...

تبریک عزیزم ممنونم شمابه من لطف داریدخوشحالم دوستان خوبی چون شمادارم واریزی الانت چندبود؟