2777
2789
عنوان

رنگ گندمیا بیاید بگید تا بحال شده

84 بازدید | 11 پست

به خاطر رنگ پوستتون تمسخر بشید؟

من که خیلی برام پیش اومده

و جالبه همه این تمسخر ها از سمت زنها بوده نه مردها!

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

گندمی  تیره داریم روشن هم داریم .

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گندمی تیره داریم روشن هم داریم .

والا من تیره نیستم ولی عمه هام برای اینکه مامانمو ناراحت کنن به هر ریسمونی چنگ انداختن😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نه تاحالا نشده البته صورتم گندمی رو به سفیده

برا منم

خوش بحالت.. عمه بد نداشتی پس

اره خیلی الخصوص دوران مدرسه

دقیقاااا

والا من تیره نیستم ولی عمه هام برای اینکه مامانمو ناراحت کنن به هر ریسمونی چنگ انداختن😂😂😂😂

ول کن بابا

ما رنگ پوست اینجوری داریم

سفید

گندمی روشن

گندمی تیره

سبزه 

تیره

گندمی روشن که عااالیه ولشون کن . منم گندمی  روشن هستم . گندمی روشن بیشتر هست تو کشورمون

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
عمه هام خوبن ولی خب فامیل یکم سر بینیم مسخره میکنن بخصوص دونفرررر منم خیلی ریلکس میگم پول عملشو بده ...

دمت گرممم

کاش منم مثل تو انقدر خوب جوابشونو می تونستم بدم

ول کن باباما رنگ پوست اینجوری داریمسفیدگندمی روشنگندمی تیرهسبزه تیرهگندمی روشن که عااالیه ولشون کن . ...

اره گندمیه روشنم

طوری که اگه لباس تیره نپوشم گندمی بودنم به چشم نمیاد 

ولی امان از فامیل بد...

دمت گرمممکاش منم مثل تو انقدر خوب جوابشونو می تونستم بدم

فداتشم زیاد خودتو اذیت نکن

هرچی بیشتر ساکت باشی بیشتر توهین میکنند

در کمال احترام جواب بده دهنشونو میبندن