2777
2789
عنوان

اولویتش من نیستم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست

تاپیک جدیدت رو هم خوندم عزیزم

شما خیلی دختر خوش قلب و درست حسابی ای هستی اما این مرد با همه خوبی و بدی هاش تایپ تو نیست تایپ شما اونجور که از نوشته هات فهمیدم یه مرد احساساتی و حمایت گره.

میدونم فکر میکنی ۵ سال باهاش موندی و باید بعد اینم بمونی یا اگر این ادم بره دیگه کسی نمیاد

ولی در حق خودت جفا نکن.دنبال حال خوب خودت باش.حیفی واقعا سنی هم نداری بخوای با همچین ادم وابسته و بلغمی مزاج و خسیسی خودت رو حروم کنی.

حواست رو جمع کن❤🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک جدیدت رو هم خوندم عزیزمشما خیلی دختر خوش قلب و درست حسابی ای هستی اما این مرد با همه خوبی و بد ...

بغضم گرفت مرسی عزیزم♥️خوبی ا خودتونه 

چ خوب که فهمیدی تایپ من یه مرد محکمه یه مردی که نذاره اخ بگم نه فقط مالی پشتیبانم باشع با همه خوبباش ولی تو این مورد خیلی ضعف داره ..مثلا شده بود بگم دلم گرفته حوصله ندارم قربون‌صدقم میرفت کل اون روزو ولی من ته قلبم اینو‌نمیخواستم میخواستم بیاد دنبالم ببرتم بیرون که حالمو عوض کنه زبون یه تیکه گوشته که میچرخه .

بغضم گرفت مرسی عزیزم♥️خوبی ا خودتونه چ خوب که فهمیدی تایپ من یه مرد محکمه یه مردی که نذاره اخ بگم نه ...

به نظر من فعلا نذار بیاد خواستگاری خیلی خیلی فکر کن.بحث یک عمر زندگیه.اگه میبینی حال دلت خوب نیست از جدایی نترس.خیلی خانوما میان تاپیک میزنن عقدیم نمیتونیم جدا شیم اونموقع خیلی شرایط حادتره و طرف صد درصد بیشتر خودشو نشون میده و جدایی به مراتب سخت تر.

ایشالا خدا معجزه اش رو نصیبت کنه❤

اگه دلیل ازم بخواد بش بگم میگه بچه ای مگه

داری رفتار همسر منو تشریح می کنی ولی خواهشا از این آدم جداشو

چون یه شخصیت بسیار وابسته داره و شما اصلا جز اولویت هاش نیستید خواهرش هم نباشه یکی دیگه رو جایگزینش می کنه فکر نکن با حذف آدم های اطرافش میتونی جایگاه اونا رو بدست بیاری اونا جایگاه تو زندگیش به آدم بعدی میده نه شما

ببخشید اگر زبونم رکه من نسخه نمیپیچم ک جداشو یا بمون اما از دید خودم میگم جذابیتی نداری براش درحد وقت پرکردنه البته اینکه بگی رفتم بام و چرا الکی گفت و نیامد اینا یکمی بچه بازیه با عقل کامل فکرکن الان حس میکنم هم شما هم اون ب وقت نیاز دارید شما برای درک این موضوع ک هرکسی قبل شما زندگی داشته،مسولیتها و دلبستگی ها,دل نگرونی ها و الگوهای تربیت متفاوتی از شما ...و ایشون هم برای درک بحث ازدواج و مسولیت ها وحد مرض جدید...ازدواج فقط این نیست ک بگی خب مزدوج شدم بحث مَن و نیم مَن بودنه .....

داری رفتار همسر منو تشریح می کنی ولی خواهشا از این آدم جداشوچون یه شخصیت بسیار وابسته داره و شما اصل ...

میدپنی وقتی دوبار گفتم میرم چی بود؟اره دوسم نداشتی چقدر راحته واستتت قققشنگ حس عذاب وجدادن دادن و مقصر نشون دادن  من چیزی  من میخواستم مردی بود ک اگر اینو میگفتم میگفت میام دنبالت حرف میزنیم کلا نسبت به سنش اخلاقای بچگانه ای داره مثلا بحثمون میشه من میگم واقعا نمیفهمی که من ناراحت شدم ؟بعد شروع میکنه مثل زنا به خودش بد گفتن ارهمن نفهمم اره من گاوم  من اصلا هیچی نمیفهمم 😐😐😐

بیین این راه تو رو من ۱۶ هفده سال پیش رفتم با این تفاوت که من دوران نامزدیم همون دوران عقد بود و بعد از دو سال که عقد بودیم این آقا رو شناختم و فهمیدم اصلا آدم مناسبی برای زندگی نیست احساس می کردم هیچ احساس مسئولیتی نسبت به من نداره با اینکه بسیار مهربون دست دلباز آروم بود

دقیقا درست متوجه شده بودم و الان من به بن بست رسیدم این آدم هیچ جوره تغییر نمی کنه یه آدم بی مسولیت  نه تنها نسبت به من بلکه برای بچه هاش هم همین جور بی مسولیت هست

میدپنی وقتی دوبار گفتم میرم چی بود؟اره دوسم نداشتی چقدر راحته واستتت قققشنگ حس عذاب وجدادن دادن و مق ...

بآور کن همسر من هم اخلاقش مثل بچه می مونه تازه فکر کن تا بهش انتقاد می کنم و به مزاجش خوش نمیاد قهر می کنه اونم نه یه روز نه دو روز ، دو هفته یک ماه چهل روز قهر می کنه 

الان واقعا از ته دل دوست دارم از زندگیم حذفش کنم با اینکه می دونم دوستم داره بهترین رو برام می خواد و برام تهیه میکنه خیلی مهربونه ولی دارم ذره ذره از درون می سوزم

ببخشید اگر زبونم رکه من نسخه نمیپیچم ک جداشو یا بمون اما از دید خودم میگم جذابیتی نداری براش درحد وق ...

میدونی ادم متناقضیه از یه جا باهم دکتر رفتیم جللللوی خودش دراومد گفت حرص استرس رنج ممنوع ما پامونو گذاشتیم بیرون دوساعت بعدش دعوایی راه انداخت که تابرسیم خونه من کلی دلم شکست 

من قهر کردم حوابی ندادم چون گفتم اگه مهم بودم حرف پزشکی که ده مبن قبلش بش گفته بود استرس ممنوع با من بحث نمیکرد که دعوامون شه ..یعنی کلا بع تموم شدنش فکر میکردم که از قرداش ززززنگ ززززززززنگگگ زززززنگ روانیم کرد بیا پایین رفتم چقدر معذرت خواهی ولی شعورشو نداشت حداقل گل بیاره ..

یه بار میبینی حامی حامی میشه ناخواسته تو حرفام میگم‌گرسنمه کلی مسیر میاد اون غذایی ک باب میلمه میاره میذاره تو دهنم حتی 

به خاطرم هرشب برف باشه بوران باشه میزنه بیزون تلفنی پنج دقیقه هم شده حرف بزنه 

ولی یه سری رفتاراش منو ناامید میکنه 

مثل همون بام رفتنم 

میدونست حالم بده و اونجا دارم گریه میکنم فقط هی زنگ میزد با تاکسی برگرد 😑ولی خودش دنبال خواعرش 

تو حوصله اینجا نمیگنجه که بخوام همه چیز رو برات شرح بدم ولی این مشکل شما در نگاه اول اصلا حاد نیست ولی تو متن زندگی وقتی چند سال گذشت برای شما فاجعه آفرین میشه من که همه راهی رفتم همه کاری و کردم این آدم به هیچ کس نه نمی تونه بگه رفتار هاش جلوی دیگران مثل شوآف می مونه نمی خوام بگم آدم بدی هستا مثلا اگر جایی باشه تلفن کنم بهش و بگم ساعت ۱۰ شبه مگه نمی خوای بیای میذاره یه نیم ساعت یه ساعت بعد میاد که کسی فکر نکنه هر چی زنش گفت گوش می کنه

مغروره خیلی یعنی ادم کینه ای هستش؟

به شدت یه نگاه از بالا به پایین داره به شدت مغرور کینه ایی

حالا تازه چون میدونه من خیلی بیشتر از اون سطح خانوادگی و فرهنگیش بودم یه کم به حساب خودش تو رفتاراش با من محترمانه تر برخود می کنه