2777
2789
عنوان

پسری که میگه دوست معمولی دختر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست
اگه دو روزه که نگی بهتره بذار یکم از رابطتون بگذره بعد بگو الان بگی نمیشه اصلا

اره از این آدم خوباس ، اما میگم شاید چون دو سه ساله سینگله مجبور شده با این چیزا خودشو سرگرم کنه هم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره از این آدم خوباس ، اما میگم شاید چون دو سه ساله سینگله مجبور شده با این چیزا خودشو سرگرم کنه هم؟

ن خب رابطی نداره 

منم با اون رفیق های پسرم داخل گروه تلگرام آشنا شدیم مثلا یکیشون لوازم آرایشی داشت من وسایل های کاشت ناخنم رو ازش می‌خریدم بعضی وقتا برام میآورد جلو درب سالنم 

اما همین که میآورد ی بار نامزدم دید.البته اون موقع رل بودیم چنان دعوایی راه انداخت باهام که همه نگاه ما میکردن 

دیگه بعد از اون رابطم رو کم کردم باهاشون 

ولی خب ما در حد ی دوست خیلی معمولی بودیم همین اون خودش کلا رل داشت 

ن خب رابطی نداره منم با اون رفیق های پسرم داخل گروه تلگرام آشنا شدیم مثلا یکیشون لوازم آرایشی داشت م ...

میدونی من چون خودم نداشتم درک نمیکنم ، ینی انگار هنوز اونقد رشد نکرده ذهنم تو این مسئله ، اما میگم شاید یسریا واقعا معمولی باهم دوستن چون من درکش نمیکنم کار بدی نیست ، حالا بنظرت چطوری میتونم یکاری کنم که کمرنگ بشه ؟اصلا امکانش هست؟پسره خیلی سطحش از من بالاتره مالی و....

میدونی من چون خودم نداشتم درک نمیکنم ، ینی انگار هنوز اونقد رشد نکرده ذهنم تو این مسئله ، اما میگم ش ...

منم روز اول که با نامزدم رل زدیم بهش گفتم اما چیزی نگفت و واکنشی نشون نداد اما وقتی از رابطمون گذشت مثلا باهم بیشتر آشنا شدیم بیشتر همو می‌دیدیم یجورایی همو دوست داشتیم 

ی روز بهم گفت نمیخوام با هیچ پسری حرف بزنی حتی در حد چت معمولی اصلا هیچ جوره نمیتونم ببینم غیر من با پسر دیگه  حرف میزنی حتی معمولی‌ترین

بعد گفت اگه نمیتونی قبول کنی شرمنده من نیستم 

منم دیگه نمیتونستم که ولش کنم که

بنظرم یکم با سیاست جلو برو شما فعلا دو روزه با هم حرف میزنید 

بذار ببین اصلا رابطتون چطور پیش می‌ره اصلا میمونید با هم یا نه

اگه جدی شد رابطتون اونوقت میتونی بهش بگی دوست ندارم و..مثلا بگو حسادت میکنم یا بگو دخترا اینجورن حسودن و اینجور حرفت

منم روز اول که با نامزدم رل زدیم بهش گفتم اما چیزی نگفت و واکنشی نشون نداد اما وقتی از رابطمون گذشت ...

اره الان خنده داره بگم ، میگه دیوونس دختره سریع ادعای مالکیت داره😂باشه پس یکم جدی شد میگم اوکی