میگه تو یه گروهی عضوم که توش دختر هست و دخترا برام خیلی قابل احترامن دوستامن و.... بنظرتون از گفتن این حرف هدفش چیه؟منم بگم منم دوستای اینمدلی دارم؟؟؟؟
دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اره من اصلا نیستم ، مغزم یدونرم قبول نداره، ببین گفت تو شبیه یکیشونی، از ایناییم نیست که چیز بد بخوا ...
نکن
اگه حساسی مث من نگن با خودت البته که رفیق عادی باو اشکال نداره ولی اگه رلی چیزی هست اذیت میشی
دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊