2777
2789

من اصلا از حرف مامانم و بابام خوشم نیومد من دانشجو ام اما به خاطر مشکل شهریه یه ترمو مرخصی گرفتم برم کاری پیداکنم که خانوادم فشار شهریه ی زیاد منو نخوردن مراسم سفره صلوات  و مجلس سالگرد همسر و پسر خاله ی مامانم که خیلی پولداره دعوت بودیم مامانم اومد قبل  بهم گفت دختر جون از درس خوندن هیچی عایدت نمیشه بیا تو ام مثل دختر خاله و دختر عمو هات به خودت برس بلکه یه مورد مناسب پیدا شد من آوا ناراحت شدم اما بعدش فقط به احترام مادرم لباس خوبمو پوشیدم و با اینکه از آرایش حالم بهم میخوره یه ضد افتاب رنگی زدم و یه ریمل   رفتیم اونجا خاله مامانم عکس پسر و شوهر مرحومشو داد ببرم بزارم تو ماشین ببرن خونشون  اونجا چند تا پسرم بودن اما کن اصلا هیچ برخوردی نداشتم یکیشون سلام کرد فقط گفتم سلام فرداش داشتم ظرف میشستم مامانم گفت هیچ کس پیدا نشد منم گفتم نه من کاری که خواستی کردم ولی هیچ کس حتی به من نگاهم نکرد الان ام بهم میگه به خودت برس و ماه بعد عروسی دختر عموت ببین کسی رو پیدا میکنی یا نه بزرگ شدی موندم چیکار کنم من اصلا هیچ تجربه ای ندارم  و نا حالا با هیچ جنس مخالفی ارتباط صمیمانه نداشتم حتی تو دانشگاهم سرم تو لاک خودم بوده چی کار کنم؟چطوری خودمو آماده کنم و چطوری صحبت کنم؟  

یک عدد دانشجوی پزشکی خسته از شدت درسا و غصه از دوری خانواده 😅❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو مامان دستپاچه نباش خدا میرسونه

خیلی بهش میگم میگه از الان تو فکرش باشی یه دوسه سال دیگه یکی پیدا میشه 😂

یک عدد دانشجوی پزشکی خسته از شدت درسا و غصه از دوری خانواده 😅❤

تو که به هر حال مجردی همیشه خوشتیپ و آراسته و مرتب باش اون ک کاملا درسته ولی نباید ک تو پیدا کنی باید تو قسمتت باشه بنظرم صلاح نیست دختر بخاد دنبال شوهر باشه تو همون به خودت برس رو خودت تمرکز کن خودش پیدا میشه

واقعا از مادرتون اینجور شوهری که پیدا کنی مطمئن باید باشی دنبال بقیه هم هست مردی که عشقش فقط زیبایی یک دختر باشه بعد یه مدت زشت تر از اون رو زیبا تر میبینه 

پس به درستون برسید بزارید براتون سر و دست بکشنند