اگر برمیگشتید به گذشته و بزرگ فامیل بودید ، میذاشتیم پدر و مادر با هم ازدواج کنن ؟
خودم به هیج عنوان نمیذاشتم و قطعا دلایلی داره .
شما چی ؟
خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش میکنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .
هم اره هم نه ، اره چون بابام خیلی عاشق مامانمه و بعد اینهمه سال زندگی و دو تا بچه ی بزرگ ، مثل مجنونه برای مامانم ،شاید قابل باور نباشه ولی انقد عاشقشه که وقتی موهای مامانم میریخت رو فرشی جایی ، پاشو نمیذاشت رو اون مو ، انقد دیونه وار ، حالا نه چون این عشقش باعث اسیب به ما شد و حتی دوست داشت مادرم بابامو بیشتر از بچه هاش دوست داشته باشه و تا مامانم یکم محبت میکرد از حسادت میترکید بابام ، این حسادت باعث شد با من و داداشم درگیر شه و زندگی رو برامون سخت کنه و نا مجبور شیم بریم مستقل شیم جدا زندگی کنیم
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مان بابام عاشق همن بابام خیلی مهربونه با مامانم یعنی الان زندگیشون خوبه ....ولی مامانم از گذشتش با مادر شوهرش که حرف میزنه و ادیت میشه شاید نمیذاشتم که ازدواج کنن