2777
2789

دوستِ عشق سابقم اومد گفت اون دختره چیه باهم دیدمتون با اون نگرد درحد تو نیست

من دوستمو خیلی دوست دارم تقریبا ۱ ساله میشناسمش هیچی جز خوبی ازش ندیدم

الان دو دل شدم

چون پسره هم محله ای دوستمه

بنظرتون چیکار کنم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ب اون چ ربطی داره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره بهش پا نداده این ک..نش سوخته

همین بخدا حدسم اینه

دختره ب قدری ماهه عاشقشم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ب اون چ ربطی داره

دقیقا ب اون چ اخه تو چیکارمی 

رفیقِ اکسم😑

همین بخدا حدسم اینهدختره ب قدری ماهه عاشقشم

گوش نده

بذار اگرم بده

خودت کم کم بهت ثابت بشه

با حرف ‌کس دیگه دوستیتو خراب نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دوستت دختره یا پسر

دختره عزیزم

گوش ندهبذار اگرم بدهخودت کم کم بهت ثابت بشهبا حرف ‌کس دیگه دوستیتو خراب نکن

مرسی ازت گلم💋💋ب حرف دیگران نباید اهمیت بدم

از من ب تو نصیحت

با هیچ کسیییی تاکید می‌کنم هیچچچچ‌ کسییی صمیمی نشووو

آدما فقط و فقط از دور قشنگن

اون پسرم حتما یچی میدونه ک اینو میگه

رابطتتو‌ باهاش تموم نکن ولی حواستون جمع کن

دوستای هم لول خودتو پیدا کن

دوست شخصیت آدمو میتونه تعیین کنه، طرز فکرتو میتونه عوض کنه و خیلی چیزای دیگه

یچی میدونم ک دارم بهت میگم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
منم‌اکسم همچین حرفی زده بودتازه انقد ادم توهمی بود ک بم میگف امارتو دارم فلان ددحالیکه من قبلا هیچکا ...

بعضی پسرا کلا تو فاز خاصی ان نباید جدیشون گرفت