اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
از من ب تو نصیحتبا هیچ کسیییی تاکید میکنم هیچچچچ کسییی صمیمی نشوووآدما فقط و فقط از دور قشنگناون پ ...
مرسی ازت عزیزم اتفاقا خودم خیلی تو روابطم بلدم حد و مرز رو رعایت کنم
این دختره خانواده خیلی خوبی داره از دور میشناسمشون خودش هم دختر خوبیه باهم واسه کنکور درس میخونیم رابطمون تو محور درسه زیاد تو فازای دیگ نیستیم
نهایتا دو هفته ای یبار بیرون بریم
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگر واقعا دوستتو دوست داشتی نمیومدی اینجا بپرسی یا بقول خودت دودل شی چقدر مردم دورو شدن😕
عزیزم من واقعا دوستش دارم و جلوی اون ادمم ازش دفاع کردم ولی چون اورثینگ هستم اومدم تاپیک بزنم ک خالی شم بعدش بتونم بخوابم🫠😂
اره خب اهمیت نمیدم چون حرفش هیچ گونه تاثیری رو رفاقتم با اون ادم و حتی حسم نذاشت
ولی متأسفانه من دچار اختلال نشخوار فکری ام باید دیگران تاییدم کن تا اروم بگیرم