2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم سر روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش میگفت وقتی تاراحتی پرخاشگری نکن دادوبیداد نکنفقط ناراحت باش من میام سمتتخوب لامصب منم فقط ناراح ...

ببین تجربه خودم رو بهت میگم ، وقتی همسرت عصبیه ، حتی اگه دلیلش خیلی مسخره هست به نظرت ، حرف رو کش نده ، ولش کن ، بذار برای یه وقت دیگه . الان کاملا حق با شما بوده ولی نباید ادامه میدادی ، حتی پاشدی رفتی در حموم از پشت در بحث و ادامه دادی  😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اره دقیقا اون رفته حموم از فضا دور شه باز رفتی در حموم

از چه فضایی دور شه

بخدا من نه صدام رفت بالا نه بی ادبی نکردم نه بد حرف زدم

اونیکه گفت نمیخواای برو طلاق بگیر اون بود صذاشو برد بالا اون بود من بخدا کاری نکردم اصلااا

من خودمو عذاب ندادممن اصلا دعوایی راه ننداختمفقط درعجبم از این همه عصبانیتش

احتمالا شرمنده شده دست پیش گرفته 

بعضی از آدما هستند وقتی حق باهاشون نیست بجای اینکه سربه زیر تر رفتار کنند بدتر تند میشند

فکر میکنند اینطوری جلو شکسته شدن غرورشون گرفته میشه

این چشاهم چشمیا زندگیا رو بهم ریخته خب شاید شوهر یکی روز زن جیبش خالی باشه طفلی چیکار کنه ارزششو دار ...

دقیقا خانم به خدا میام اینجا همش فخر فروشی و پز میرم اینستاگرام همینه همش دعوا و ناراحتی و دلخوری سر این چیزها

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من اصلا برام مهم نیست که دعوا کنم و خودمو اذیت کنم ...

اصلا افرین 

آخه من یه چیزی بگم ؟...

کسی که خودش باجون و دل یهویی 

برات گل یا خوراکی مورد علاقه تو نگیره 

بهش یاداوری شه که چی؟؟

اصلا افرین آخه من یه چیزی بگم ؟...کسی که خودش باجون و دل یهویی برات گل یا خوراکی مورد علاقه تو نگیره ...

دقیقا

آقایون اینقدر درگیری دارن فشار روحی کاری اقتصادی دارن و اصولا فراموش کارن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا خانم به خدا میام اینجا همش فخر فروشی و پز میرم اینستاگرام همینه همش دعوا و ناراحتی و دلخوری سر ...

بخدا اقایون اصلا انتظار کادو و چیزی ندارن خانما سخت گرفتن انشب به مادرم گفتم دورم نمیتونم بیام برات روز مادر بیارم فقط تبریک میتونم بگم گفت این چه حرفیه فقط شماها خوب باشه زندگیتون برام کافیه اینجا باید واسه مادر زنم یه دعوا داشته باشن چرا کادو نگرفته بابا چرا شان مادرتونو پایین میارین بخاطر یه کادو دعوا میکنین

اکیپ سوگلی های سایت#