2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم سر روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش میگفت وقتی تاراحتی پرخاشگری نکن دادوبیداد نکنفقط ناراحت باش من میام سمتتخوب لامصب منم فقط ناراح ...

چون شما تا توی حموم هم پیله کردی بهش

گل نخریده یکبار گفتی وقتی میبینی باز بی محلی میکنه چرا خودت رو اینقدر تحقیر میکنی 

دیگه

گلم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

وا، چه طلبکاره خب ول کن خودت مناسبتی شد کارتشو بردار برو خرید بیا بهش بگو اینو از طرف تو خریدم 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خودش میگفت وقتی تاراحتی پرخاشگری نکن دادوبیداد نکنفقط ناراحت باش من میام سمتتخوب لامصب منم فقط ناراح ...

سرسنگین باش الان خودش با خودش خلوت کنه پشیمون میشه مادرشم به این قضیه ربط نداره گل یبار نگی برا مادرت کادو خریدم با سیاست بعدها بگو الان ببین مادرت چقدر شاد شد که پسرش و عروسش بفکرشن زنا اینجورین براشون مناسبتها مهمه حتی اگر صد ساله باشن

مردا رد دادن به خدا. من پارسال هیچ کاری نکرد حتی بهم تبریک نگفت درحالی که زنگ مامانش زد بعدم که به روش اوردم گفت نمیدونستم روز مادر و زن یکیه. حالا دیروز یاداوری کردم فردا روز زنه باز نگی نمیدونستم امروز پیام داد بعد که اومد گفت چقد ترافیک بود وگرنه میخواستم گل بخرم حالا یه روز میخرم. انگار بقیه که تو ترافیک میرن گل میخرن بیکار بودن 😒

کی تموم میشه این مناسبت ها دعواهای زن و شوهری تموم بشه

این چشاهم چشمیا زندگیا رو بهم ریخته خب شاید شوهر یکی روز زن جیبش خالی باشه طفلی چیکار کنه ارزششو داره اخه  من اصلا برام مهم نیستش این چیزا  بنظرم هر وقت داشته باشه شوهرت هرچی لازم داری برات تهیه کنه همون روز روز زنه روز مادره همه چیه

اکیپ سوگلی های سایت#