2777
2789

سلام عزیزم من تهران زندگی میکنم و به مشهدم رفت و امد دارم 

به نطرم شهربزرگ واقعا خوبه.. تهران فوق العادست ..‌ حیف یکم الودگی و قیمت بالای خوته و.. یه سری مشکلاتس و نتونستن حل کنند البته واقعا مزیت هاش زیاده 

بعد از اون به نظرم مشهد واقعا زیباست... امکاناتش خیلی خوبه... مردمشم حقیقتا من بدی خاصی ندیدم.. کلا خاصیت شهرای بزرگ اینه تو میتونی افرادی که همفکر خودت هستن و پیدا کنی .. امکانات مشهد در حد تهران هست و تو بعضی موارد با تهران رقابت میکنه... 

شهرخیلی خوبیه 

شما اگه بلاگرای مشهدی رو ببینی خیلی به خودشون میرسن و با هرتیپ و ارایشی هستن... کسی بهشون گیر نمیده 

شهرای بزرگ این خصوصیت و دارن که پذیرش سبک زندگی های مختلف و متنوع در اونها بیشتره البته ادم بیفرهنگ همه جا پیدا میشه 

اصفهان و شیراز و تبریز هم خیلی خوبن..تبریز یکم مشکلش اینه بیشتر با خودشون ترکا میجوشن غریبه شاید سخت باشه براش 

اصفهان و شیراز خوبن ولی خوب مشهد به تهران از نطر امکانات و بزرکی  نزدیک تر هست و دومین شهر بزرگ ایران 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😅😅میگم کاش یه نی نی سایت کردی برای شما و همشهریاتون میزدن میرفتین همونجا هی از هم تعریف میکردین.حا ...

چیزی نگفتم تعطیل شه.

من حرفم با استارتر بود عزیزم نه شما ایشون نطر خواستن منم نظر دادم

مشکلش چیه؟

کردستان✌🏼🕊️
گریه نکن فایده نداره

فردا تا شب بزن برقص داریم برای پشیمونی شما از اومدن به مشهد🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁

سعیدم😁شاغل و مجرد😇بیخیال گذشته🥳👍😉آیندتو بساز😃 چه عکس مزخرفی گذاشتی!!!!بچه به اون خوشکلی.این همه عکس بچه....

چیزی نگفتم تعطیل شه.من حرفم با استارتر بود عزیزم نه شما ایشون نطر خواستن منم نظر دادممشکلش چیه؟

مشکلش اینه که همیشه در حال اعتراض هستین.هر جا میرید بحث میکنید.

به خدا ما دوستتون داریم چرا فکر میکنید همه باهاتون مشکل دارن؟؟

خدا شاهده من اومدم کردستان لذت بردم از طبیعت اورامان مردم خوب بامرام چشم ودل پاک

مریوان هم کلی شامپو وصابون ولوازم آرایش اصلی گرفتم با قیمت خوب

مشکلش اینه که همیشه در حال اعتراض هستین.هر جا میرید بحث میکنید.به خدا ما دوستتون داریم چرا فکر میکنی ...

من بحث کردم؟؟جالبه واقعا.

اومدن میگن شهرتون دانشکاه نداره امکانات نداره بگن اره تو درست میگی؟؟؟چه توقع هایی دارید حالا اگه یه تهرانی اعتراض میکرد چیزی نمیگفتید برا ماها همیشه زرنگید.

چون درست فکر میکنیم از لحن و کامنتتون دوست داشتن میباره.

البته دوس داشته شدن یا نشدن توسط شما مهم نیست.بحث منم این نبود نگا بحثو به کجا کشیدی

بعدشم تاپیک یکی دیگه‌س برای اون نظر دادم به توهم مربوط نمیشه عزیزم

خب خداروشکر بهتون خوش گذشته همیشه به خوشی

این کامنتمم ریپ نزن که خدایی نکرده یه چیزایی میگم که نباید بگم

کردستان✌🏼🕊️
آدرس اشتباه بهت دادن همشهریامون؟🤭😄😄😄

نه  بابا

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

دوستت اشتباه گفته عزیزم پس من خودم کجا درس خوندم.از طرف من به دوستت بگو بیا شهرمون چشاتو وا کن ببین ...

من شیرازیم، ولی عاشق کردستانم وعروسیاشونم، نیومدم تاحالا،نامزدم راننده ماشین سنگینه، بهش میگم یه رفیق اون طرفا پیدا کن رفت و آمد کنیم😅

خودش اونجا بار برده تاحالا خیلی خیلی تعریف میکنه از مهمون نوازیاتون

😁😁😆😆آخه تهرانی ها همیشه میگن اصفهانی ها این کارو کردن باهامون😐

من بوشهریم😂

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

من شیرازیم، ولی عاشق کردستانم وعروسیاشونم، نیومدم تاحالا،نامزدم راننده ماشین سنگینه، بهش میگم یه رفی ...

عزیزدلم لطف داری زیبا🥺♥️بیایید حتما بهتون خوش میگذره قدمتون سر چشم

الهی عزیزم ایشالا دوستم‌پیدا میکنید همش اینجایید دیگه😁😍

کردستان✌🏼🕊️