2777
2789
عنوان

اولین کادو روز زن چی گرفتین

522 بازدید | 79 پست

من اولین روز زنم بود عقد هستم. نامزدم کادو ادکلن و بادی اسپلش و یه باکس گل کوچک هدیه داد من انتظار یه طلا هر چند خیلی سبک داشتم به عنوان اولین روز زن تا یادگاری هم باشه البته خیلی تشکر کردم ازش و چیزی نگفتم چون برای مامان و مامان بزرگمم کادو گرفته بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین سالی که عقد کرده بودیم برام یه دستبند خوشگل خریده بود که الان یادگاری ندارمش

دومین سال عقدمون یه شومیز و یه روسری خرید که الان دارمشون

طلا کم پیش میاد یادگاری بمونه😄

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اولین سالی که عقد کرده بودیم برام یه دستبند خوشگل خریده بود که الان یادگاری ندارمشدومین سال عقدمون ی ...

آره منم به همین فکر میکنم طلا بخره انگار واسه خودشه بعداً انتظار داره بدم بفروشه