2777
2789
آب و هوای شیراز و اصفهان به هر کسی نمیسازه شیراز گرم و شرجیه اصفهان گرم و خشک کلا اگر اهل شهرای کویر ...

دقیقا درست گفتی 

شهریور شیراز بودیم خیلی گرم بود

اصفهان هم اصلا هوا جریان نداشت انکار ساکن بود

نمیدونم شاید تو گیلان هستیم..‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه ولی کاش به شهرش بیشتر میرسیدن مثل تهران و مشهد پولدار زیاد داره اصفهان ولی کم به شهرش رسیدن بیش ...

اصفهان که خیلی مدرن تر از مشاهده... مشهد و تهران خیلی شلوغه من جاهای شلوغو برا زندگی دوست ندارم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
نه باو یه بار رفتم اصفهان ۱ سال پیش گم شدم سفره کوفتم شد ولی خب خیلی خوشگله شهرش وحشتناک

مکان های تاریخی شو دوست دارم مخصوصا بابام 

ولی نهایت ۱ سال بعدش دیگه عادی میشه

اصفهان اگه زاینده رود درست بشه خوب میشه

با مراکز تفریحی و خرید بیشتر

ما سمت هزار جیریپ خونه داشتیم حیف بابام فروخت

هزار چی چی ؟ 😂 من انجا نرفتم ولی خب خیلی شهر قشنگیه 

حیفه واقعا

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

شبیه ادماس😂

حرف حساب خداوکیلی جواب نداره...🙂💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مشهد وای بمیرم ی لحظه نمیتونم بمونم

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

دقیقا درست گفتی شهریور شیراز بودیم خیلی گرم بوداصفهان هم اصلا هوا جریان نداشت انکار ساکن بودنمیدونم ...

پس اذیت میشی 

من خودم با اینکه منطقه مون کویری و گرمه و کلا فیزیک بدنمون اینجوریه که کم آب میخوریم و به گرما خیلی حساس نیستیم، مهر رفته بودیم شیراز داشتم خفه میشدم 

اصفهان باز واسه من قابل تحمل تر بود خیلی حس نکردم هواش بده چون عادت داشتم 

تو اگر شمالی هستی دووم نمیاری احتمالا 🤦‍♀️

مکان های تاریخی شو دوست دارم مخصوصا بابام ولی نهایت ۱ سال بعدش دیگه عادی میشهاصفهان اگه زاینده رود د ...

اصفهان همهه جهات ها خوبن از دانشگاه و اینا مکانا همه چی 

واقعا زاینده رود حیفه واقعا حیفه🥲🤍 به قولی زیبایی اصفهان به زاینده روده

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊