2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن کارو نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 226 پست

من رفتم برا خودم کیف خریدم آقا رو میگم حالا کادو خودم خریدم یه گل میخریدی میگه قیمت کردم رز شاخه ایی۲۰۰ نخریدم!

بعد من جلوجلو رفتم هولدر موبایل برا ماشین خریدم کادو روز مرد دادم میگه این قبول نیس چون روز مرد نیومده!

تو رو نمیدونم ولی من اگر تولد و روز مرد هدیه ندم دیگه توقعی ندارم بعدشم عاشق بیرون شام خوردنم من بود ...

منم بودم با جان و دل میپذیرفتم. چی بهتر این؟ بچه‌هامم کلی شاد میشدن. عاشق بیرون غذا خوردنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی وامه برای روز زن نبودااا

اوووو یه ساله همسرم دنبال این وام بود

تا‌پنج سالم باید قسط بدیم

یهویی پنج شنبه ریختن دیگه بعد از مدتها دوندگی

وگرنه فکر نکنید پونصد تومن کادوی روز زن من هست

دوم اینکه الان میزاره به عهده من خودشو از استرس میکشه کنار

بعد من اگر طلا بخرم بیاد پایین میگه دیدی‌چی شد

چرا عجله کردی

اگر نخرم طلا بکشه بالا میگه دیدی دست دست کردی

فکر کنم ریلکس ترین زن جهان خودمم فقط... شوهرم زل زل تپ چشمام نگاه کرد و گفت امسال برنامه ای برا روز زن ندارم و نخواهد داشت گفتم فدای سرت و ازین داستانا

بماند که خودم رفتم برا مامانم و مامانش کادو گرفتم با پول خودم

البته ازین کارم مبسوط تشکر کرد طفلی

از نظر مالی مشکلی نداشت برا کادو ولی نمیدونم فازش چی بود که گفت نمیگیرم

بگما ته ته دلم کادو دوست داشتم و تا الان که نزدیک ۱۲ است ساعت همچنان منتظرم

اما واقعا به روی خودم نیاوردم ؛ حتی از همیشه خوش برخوروتر و شنگول تر بودم همش سه تایی بازی کردیم با دخترم. گفتم عکس العمل نشون ندم ببینم مشکل چیه😁🤪

چقدر مثل منی، اصلا شوهر من با گل خریدن مخالفه، من از چندین ماه پیش گفته بودم روز زن برام باکس گل می‌خری، حالا دیروز میگه گل میخوای چیکار یه چیز بخر به دردت بخوره 😑 منم میگم یه چیز باشه برای خود خود من باشه، نیازهای دیگه که بالاخره برآورده میشن ولی تو کتش نمیره دیگه 

اسی وامه برای روز زن نبودااااوووو یه ساله همسرم دنبال این وام بودتا‌پنج سالم باید قسط بدیمیهویی پنج ...

اوه حواست باشه باهاش قبلش حسابی مشورت کن و اوکی بگیر بعد سرمایه گزاری کن

من چوب اینکارو خوردم

قبلا همیشه طلا میخرید الان میگه قسط دارم نمیتونم

باور میکنی نه تولد نه روز مادر هیچکدوممون نگرفتیم تاحالا فقط یکی دوبار یه چیز کوچیک گرفته برا روز زن اصلا عادت نداریم فقط واس دخترم تولد و روز دختر همین اصلا برام مهم نیست عادیه  سخت نگیرین 

اکیپ سوگلی های سایت#

منم هی میگم

کلا به مردا باید هی بگی بگی چون اونا ذهنشون فراموش کاره ،یادشون میره عب نداره تو برو بغلش کن از دل اون هم در بیاد از تو هن بهش بگو من انتظار یه شاخه گل حداقل داشتم ،بعد بگو عب نداره فردا شب بریم بیرون ،بگو منم ناراحت شدم مثل زنای دیگه امشب برام خاص بود همین ،بخدا حیفه بچه تون هم گناه داره آشتی کنین💋

من روز زن و تولد و سالگرد ازدواج اصلا برام مهم نبوده و نیست 

هیچ توقعی هم از شوهرم ندارم ولی امروز که اومد خونه گفت یه چیزی خریدم برات روزت مبارک من دیگه داشتم شاخ در میوردم چون ده ساله باهمیم همچین کاری نکرده🤭 

باورتون نمیشه اما یه بسته لواشک خریده بود😐🤣  

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨