2777
2789

الهی بمیرم براش

وضعیت مالیمون زیاد اوکی نیست خودشم درامد چندانی نداره

گفتم چه ارزویی داری گفت برم مکه

🥺خیلی دلم گرفته از همه چیز نشستم براشون بعلاوه این گریه میکنم🥺😭😭😭😭😭

خستم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشهد یا کربلا هم میشه رفت با هزینه کمتر  .. حج عمره هم ۱۰ روزه ست خرجش زیاده فکر کنم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مشهد یا کربلا هم میشه رفت با هزینه کمتر .. حج عمره هم ۱۰ روزه ست خرجش زیاده فکر کنم

مشهد و کربلا رفته خیلی دلش میخواد مکه بره تاحالا ندیده بودم انقد یه چیزیو بخواد و به زبون بیاره❤️معمولا کم حرفه‌و بروز نمیده😭

خستم .
مشهد و کربلا رفته خیلی دلش میخواد مکه بره تاحالا ندیده بودم انقد یه چیزیو بخواد و به زبون بیاره❤️معم ...

حالا شما ثبتنام کنید یا کارای اولیه ش رو انجام بدید ، اگر قسمتشون بود و اسمشون دراومد ان شاءالله هزینشم خدا کمک میکنه جور میشه .. 

مثلا من دوس دارم برم کربلا و مشهد ولی وقتی تلاشی در این جهت نکردم نتونستم برم ولی اگر دنبال کاراش بودم تا الان صدبار میتونستم برم و بیام 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حالا شما ثبتنام کنید یا کارای اولیه ش رو انجام بدید ، اگر قسمتشون بود و اسمشون دراومد ان شاءالله هزی ...

خیلی سال قبل ثبت نام کردن اسمشون دراومده☹️☹️عموم تا فهمید اسم بابام درومده رفت ازاد خرید و رفت مکه

ما‌چون نداشتیم بابام نتونست بره خیلی غصه میخوره

خستم .
انشالله خدا کمک کنه برنالان خیلی خیلی گرون درمیاد واقعا اکثرا نمی‌تونیم بریم

اره اخه فقط رفتن هم نیست

رسوم ما خیلی سنگینه سوغاتی و تالار و مسجد و و‌....

خستم .

امیدوارم خیلی زود به مراد دلشون برسن ، منم غصم گرفت براشون😢

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂