2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضیا باید خوک و لاشخور آفریده میشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خبر راسته صدا سیما گف دارو هرچی باید به مریض آب بزنی ؟و دارو شو بفروشی ؟اصن مغزم درد گرفت از این ...

نه که منظور خبر رو ناقص میگن داروهای اهدایی، 

من میگم علاوه بر اهدایی ، داروهای خود داروخانه بیمارستان هم خارج شده وارد بازار سیاه شده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
نمیدونی چقدر عصبیم چقدر ناراحتم

کاش هیچ وقت فضای مجازی نبود بخدا دیگ تحمل این اخبار رو ندارم دیگ به اینک ما اشرف مخلوقاتیم  و هرچیزی شک کردم ما آدما گاهی از شیطان ترسناک تریم

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نه که منظور خبر رو ناقص میگن داروهای اهدایی، من میگم علاوه بر اهدایی ، داروهای خود داروخانه بیمارستا ...

شک نکن این بی صفت ها خدا میدونه دیگ چیکار کردن

چقد باید حیوون باشی ک دارو رو از مریض دریغ کنی مریضی م به امید شفا میاد درد شیمی درمانی رو تحمل میکن ...

من قبلا هم چنین چیزی رو در بیمارستانها شنیده بودم. که داروی اصلی رو برمیدارند و میفروشند چون قیمت بالایی داره و یک چیز الکی به بیمار تزریق میکنند

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یه لحظه نفسم بند اومد واااای مگه میشه

امضات💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من قبلا هم چنین چیزی رو در بیمارستانها شنیده بودم. که داروی اصلی رو برمیدارند و میفروشند چون قیمت با ...

واقعا حرفی برای گفتن ندارم 

فقط انشالله پول همون داروهای ک میفردشن خرج همون کاری کنن برا خونواده شون ک از یه آدم مظلوم دیگ دریغش کردن