2777
2789
عنوان

روز زن بود ولی برا بعضیامون شد روز بد

| مشاهده متن کامل بحث + 5125 بازدید | 152 پست
شوهر من وقتی عصبانیه حرفایی رو میزنه بهم که از وجود خودم حالم بهم میخوره من رو عوزی ترین زن دنیا تبد ...

ببین من که کل زندگیتو نمیدونم ولی تو این چهارتا خط که گفتی دارم بهت میگم رو رفتارات فکر کن الان ببین این دعوا مقصرش خودتی 

تو بقیه دعواهاهم ببین کدومتون شروع کنن و به قول ما اتیش روشن کن دعوا بودین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم گفتم امروز چه روزیه ، گفت روزت مبارک عزیزم 😂😂 کادو هم نگرفتم! اما چرا ککمم نمی‌گزه!😂

منم مثل تو   بعدم خندید گفت ماه پیش دستبند خریدم همون کادوت بود چرا از دستت در آوردی   البته اون مابین سر یه قضیه ای مادرشوهرم زنگ زد بهش گند زد به اعصابش یکی دوساعت تو خودش بود 

بخون کامنت زیر رو

عزیزم نبایدغرمیزدی جاپارک نیست برگردیم بازوقت برگشت غربزنی اینجاخودت باعث دعواشدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

همسر من هیچوقت روز زن رو قبول نداره میگه روز مادر هست نه روز زن. روز مادرم من نباید کادو بگیرم پسرمون هر وقت بزرگ شد خودش برات کادو میگیره. یعنی می خوام سرمو بکوبم دیوار از حرفاش

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
رفتیم خیابونا شلوغ جا پارک نبود عصبی شده بود گفتم بیا برگردیم گوش نداد بزور جا پارک پیدا کرد....همین ...

راست میگه دیگه اول که به هر بهانه یادش اوردی روز زنه 

بعد گفتی برو بخر بیا تقدیمم کن 

حالام که بردت بیرون گفتی واجب نبود یه روز دیگه میخریدی 

خب اگه واجب نبود به روش نمیوردی میذاشتی یه روز دیگه میگفتی برام کادو بخر

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

دیشب شوهرم زنگ زد راه دوره گفتم داداشم زنگ زد روز زنو تبریک گفت شوهرم گفت خواستی بگی ما اینو نمی‌گیر ...

شوهر منم میگه من اعتقاد ندارم به این روز 

روز جهانی زن هم یه بار گرفت یه بار یادش رفت دیگه دیشب کارتشو گرفتم رفتم بازار سه میلیون لباس خریدم اومدم زدم سر شوهرم گفتم روز زن میومدی می‌دیدی مردا چجور واسه زنشون خرج میکردن😂اونم گفت منم بهت پول دادم خرج کردی گفتم نیتت روز زن نبود

به نظرم هم روی هدیه گرفتن یا دادن حساسیت ایجاد نکنید هم اینکه اصل اینه لحظهای خوبی کنار هم داشته باشید به نظر اگه حالت بهتر شده ی شام دو نفره عاشقانه یا بیرون برید یا خودت درست کن و بهش بفهمون که واقعا حجم و ابعاد کادو مهم نیست اینکه آدم بدونه همسرش به فکرش بوده حتی با ی شاخه گل واقعا مهمتره

عزیزم نبایدغرمیزدی جاپارک نیست برگردیم بازوقت برگشت غربزنی اینجاخودت باعث دعواشدی

اون که ادعای عقل کل داره همون اولش میگفت نریم امروز شلوغه،  فردا که تو هم از مریضی درومدی بریم .... من رو با ماسک و دو تا کاپشن بلند کرده برده .... قبلش دو سه بار گفتم نمیام میترسم سردم بشه مریضم😭خودش اصرار کرد.... 

چون گفتم بیا برگردیم ؟

اره همین غر و همین کلمه باعث شروع دعوا میشه

البته من چون خودم تجربشو دارم بهت میگما

من دیگه تو این موارد غر نمیزنم اهنگ میزارم و سکوت میکنم تا همسرم بتونه جاپارک پیدا کنه شده حتی نیم ساعتم معطل شیما 

ولی نمیگم بیا برگردیم وای کاشکی نیومده بودیم

همین مناسبت ها باعث دلخوری و دعوا میشه کاش این مناسبت ها و بعدش توقعات نبود. منم چیزی نگرفتم انتظار به پیام هم داشتم که دریغ. با هم خوبیم ها ولی اهل این حرفها نیست میدونم دوستت داره بسه. قبلا کی از این برنامه ها بود راحت تر زندگی میکردن. 

استارتر جان شوهر شما هم چیزی نگفته مردها تو خستگی و عصبانیت یه چی میگن تو زندگی یاد میگیری برات مهم نباشه چون چیزی تو دلشون نیست