من اما از جمعه سخت بیمار و در تب و لرز دیروز کمی سرپا شدم
ناهار گفتم جوجه بخر بیار بعد ناهار با لبخند و تشکر گفتم امروز روز زنه این ناهار هم به مناسبت اون(خودم ربط دادم چون حس کردم یادش نیس) هستید باقیش رو بگم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم گفتم امروز چه روزیه ، گفت روزت مبارک عزیزم 😂😂 کادو هم نگرفتم! اما چرا ککمم نمیگزه!😂
منم مثل تو بعدم خندید گفت ماه پیش دستبند خریدم همون کادوت بود چرا از دستت در آوردی البته اون مابین سر یه قضیه ای مادرشوهرم زنگ زد بهش گند زد به اعصابش یکی دوساعت تو خودش بود
همسر من هیچوقت روز زن رو قبول نداره میگه روز مادر هست نه روز زن. روز مادرم من نباید کادو بگیرم پسرمون هر وقت بزرگ شد خودش برات کادو میگیره. یعنی می خوام سرمو بکوبم دیوار از حرفاش
دیشب شوهرم زنگ زد راه دوره گفتم داداشم زنگ زد روز زنو تبریک گفت شوهرم گفت خواستی بگی ما اینو نمیگیر ...
شوهر منم میگه من اعتقاد ندارم به این روز
روز جهانی زن هم یه بار گرفت یه بار یادش رفت دیگه دیشب کارتشو گرفتم رفتم بازار سه میلیون لباس خریدم اومدم زدم سر شوهرم گفتم روز زن میومدی میدیدی مردا چجور واسه زنشون خرج میکردن😂اونم گفت منم بهت پول دادم خرج کردی گفتم نیتت روز زن نبود
به نظرم هم روی هدیه گرفتن یا دادن حساسیت ایجاد نکنید هم اینکه اصل اینه لحظهای خوبی کنار هم داشته باشید به نظر اگه حالت بهتر شده ی شام دو نفره عاشقانه یا بیرون برید یا خودت درست کن و بهش بفهمون که واقعا حجم و ابعاد کادو مهم نیست اینکه آدم بدونه همسرش به فکرش بوده حتی با ی شاخه گل واقعا مهمتره
اون که ادعای عقل کل داره همون اولش میگفت نریم امروز شلوغه، فردا که تو هم از مریضی درومدی بریم .... من رو با ماسک و دو تا کاپشن بلند کرده برده .... قبلش دو سه بار گفتم نمیام میترسم سردم بشه مریضم😭خودش اصرار کرد....
همین مناسبت ها باعث دلخوری و دعوا میشه کاش این مناسبت ها و بعدش توقعات نبود. منم چیزی نگرفتم انتظار به پیام هم داشتم که دریغ. با هم خوبیم ها ولی اهل این حرفها نیست میدونم دوستت داره بسه. قبلا کی از این برنامه ها بود راحت تر زندگی میکردن.
استارتر جان شوهر شما هم چیزی نگفته مردها تو خستگی و عصبانیت یه چی میگن تو زندگی یاد میگیری برات مهم نباشه چون چیزی تو دلشون نیست