2777
2789

اشتباهی معلوم نیست چیشد شدن آدم شدن 

اینا چین واقعا؟ چین خوک هم اینقد نجاست نمیخوره؟این پولا رو چجوری خرج میکنن ؟ واقعا چین اینا ؟

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااا ظهر به مامانم گفتم 

بخاطر حرفه‌ام میبینم چه ادمهای کثیفی تو دنیا وجود دارن

ببین سر ملک و ماشین سر مردم رو کلاه بذاری اوکی

ولی دارو و سلامتی و جون مردم اخه؟؟؟؟؟

چقدرررررر باید سنگ دل باشی که اینکار رو بکنی

مطمئنم حیوان هم چنین کاری نمیکنه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من که میگم این خبر دروغ هست

فقط داروهای اهدایی نبوده ، داروهای خود بیمارستان هست

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دقیقااااا ظهر به مامانم گفتم بخاطر حرفه‌ام میبینم چه ادمهای کثیفی تو دنیا وجود دارنببین سر ملک و ماش ...

چقد باید حیوون باشی ک دارو رو از مریض دریغ کنی مریضی م به امید شفا میاد درد شیمی درمانی رو تحمل میکنخ مریضی ک خونواده اش با تموم نداری دارن اییین همه هزینه میکنن ک عزیز شون یه روز فقط بیشتر نفس بکشه 

خدایا خدا نیستی اگ این آدما رو تو همین دنیا به سزای عملشون نرساند 

چقد باید حیوون باشی ک دارو رو از مریض دریغ کنی مریضی م به امید شفا میاد درد شیمی درمانی رو تحمل میکن ...

حیوان چنین کاری نمیکنه 

شیطاننن اینا

من که میگم این خبر دروغ هستفقط داروهای اهدایی نبوده ، داروهای خود بیمارستان هست

نه خبر راسته صدا سیما گف 

دارو هرچی 

باید به مریض آب بزنی ؟و دارو شو بفروشی ؟

اصن مغزم درد گرفت از این حیوون صفت ها

چقد باید حیوون باشی ک دارو رو از مریض دریغ کنی مریضی م به امید شفا میاد درد شیمی درمانی رو تحمل میکن ...

نمیدونی چقدر عصبیم چقدر ناراحتم