2777
2789
عنوان

با عذاب وجدان جبران چه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 64 پست
پیام میده بازم مگه به نظرت؟آره خبر دارن اومد رسما آشنایی و خواستگاری

از طریق یه واسطه اقدام کن پس 

خودت چیزی نگو 

یا مثلا مادرت حرف بزنه 

بگه بیشتر باهم آشنا بشن 

خودت حرکتی نزن پس 

نگفتی چند سالته؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنی سو تفاهم بوده ؟ شاید واقعا حست درست بوده ؟

ببین میدونی چیشد من سر موضوعی گفتم داره شاید تهدیدم می‌کنه ولی خب بعدا نشستم فکر کردم دیدم نه من حساس شدم یا اشتباه برداشت کردم خودش هم کلیی توضیح و عذرخواهی که اصن من براچی باید تهدیدت کنم و فلان ولی خب دلم باهاش صاف نشد و خوشم نیومد ازش منو نمی‌شناخت زیاد فک کردم ازین دخترای ببخشید هرجاییم که پسر تیغ میزنم با دور دور و کافه رفتن اونم فکر ‌و‌برداشت بد راجبم کرد منم فکر و برداشت بد راجب اون بخوام بهت بگم اینجوری شد و کلا به سردی کشید و اینجوری بود که من هم چون ی نفر دیگه رو میخواستم علاقه ای بهش نداشتم و کلا هیچ حسی و جوابم منفی بود بهش با این اتفاقات و سوتفاهاماتی هم که رخ داد کلا ازش زده شدم ی مدت .۲۱سالمه

بعد میدونی چون منو نمی‌شناخت و فکر بد راجبم میکرد حتی اون خرجی که برای دیت رفتیم هم به رخم کشید همون موقع ولی بعدش دیگه مثل کسی که فهمیده اشتباه کرده راجبم کلی حلالیت و عذرخواهی و... بیا ببرمت بیرون و تولد و این چیزا 

از طریق یه واسطه اقدام کن پس خودت چیزی نگو یا مثلا مادرت حرف بزنه بگه بیشتر باهم آشنا بشن خودت حرکتی ...

گفتم عشقم پایین تر برات 

والا نمی‌دونم سر این سوتفاهماتی هم که پیش اومد خانواده ها هم باهم سرد شدن و میگم شاید فک کنه اومدم التماس شاید باورت نشه الآن هم استوری گذاشته بودم خطاب بهش که «وقتی استوریمو لایک میکنه» دیدم دوباره لایک کرده 🤣🤣🤣

از طریق یه واسطه اقدام کن پس خودت چیزی نگو یا مثلا مادرت حرف بزنه بگه بیشتر باهم آشنا بشن خودت حرکتی ...

بعد چیزی که خیلی اذیتم می‌کنه الآن راجب عذاب وجدان هم همینه که میگم به رخم کشید به خاطر همین به رخ کشیدن میگم بهش پس بدم

همه پیامات رو خوندم من جات بودم اصلا دیگه بهش فکر نمیکردم 😕

دقیقاا به خاطر همین چیزا بود که کلا منم کشیدم کنار ولی خب من آدمیم که نمیتونم دین کسی بمونه گردنم اینجوری هم که گفت میگم هرجور شده کاش پسش میدادم دین و منت نیاد سرم 

دقیقاا به خاطر همین چیزا بود که کلا منم کشیدم کنار ولی خب من آدمیم که نمیتونم دین کسی بمونه گردنم ای ...

نیاز نیس بهش پس بدی 

دور از جان ولی غلط کرده ! 

حس کردم خسیس و گداگشنه اس 

فراموشش کن حداقل من حس خوبی ازش نگرفتم 

آقام.هیچ اشکالی نداره شمام عذاب وجدان نداشته باش.خود من کم رستوران آباد نکردم یه تایمی.برا یه ازدواج درست این هزینه ها واجبه

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت 

نیاز نیس بهش پس بدی دور از جان ولی غلط کرده ! حس کردم خسیس و گداگشنه اس فراموشش کن حداقل من حس خوبی ...

آره نه بابا حق داری منم همون موقع همین فکرارو دقیقا راجبش کردم که کشیدم کنار و به اینجا رسید دیگه دقیقاا همین بود مثل تو تازه تو یکم راجبش خوندی من از همون اووول دیدمش گفتم به درد هم نمیخوریم