2777
2789
عنوان

با عذاب وجدان جبران چه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه حسی بهم میگه دلت میخواد برگرده ، درسته؟

خیلیی

چون می‌دونم هنوزم تو فکرمه راستش رو بخوای مثلا استوریامو چک می‌کنه لایک می‌کنه ولی خب ریپلای و حرف نه می‌ترسه ی جورایی یا خجالت میکشه شاید بیاد جلو فک کنم .تولدمم حتی تبریک گفت حتی گفت بیا ببرمت بیرون برات جشن بگیرم و... منتها من دیگه هم نمیخواستمش هم اینکه بهش بی اعتماد بودم 

ی پسر دیگه ای رو میخواستم که الآن واقن هم پشیمونم چرا دروغ بگم ی پسر الدنگ مزخرف که خودمو براش علاف ...

اگه میدونی 

اون خوب بوده 

خب دوباره با همون دعوت به شام و ناهار و یه کادو بهش دادن به بهانه روز تولد دوباره باهاش ارتباط بگیر 😉

اگه میدونی اون خوب بوده خب دوباره با همون دعوت به شام و ناهار و یه کادو بهش دادن به بهانه روز تولد د ...

بد نیس به نظرت؟خجالت میکشم راستش وگرنه مشکلی ندارم اونم از خداشه😂😂تاریخ تولدشو می‌دونم آخه ولی نمی‌دونم چطور سر حرف رو باز کنم چون تجربه بهم گفته مستقیم به پسر پیام نده 

خیلییچون می‌دونم هنوزم تو فکرمه راستش رو بخوای مثلا استوریامو چک می‌کنه لایک می‌کنه ولی خب ریپلای و ...

این حرکاتش یعنی تمایل به ارتباط دوباره باهات داره 

خب دیوونه چرا خودتو میگیری براش 😑

تا نخ میده بگیر دیگه 

این حرکاتش یعنی تمایل به ارتباط دوباره باهات داره خب دیوونه چرا خودتو میگیری براش 😑تا نخ میده بگیر ...

خب لایک می‌کنه ریپلای نمیکنه که جواب بدم وگرنه من تولدمو تبریک گفت تشکر کردم حتی صحبت کردیم بعد اون تا ی ماه ولی خب میگم من چون ی جورایی بهش بی اعتماد بودم نمی‌رفتم دیت راستش خودم هم خراب کردم وگرنه میشد درستش کرد بعد الآن جوری شدم که واقن سرم به سنگ خورده😂

بد نیس به نظرت؟خجالت میکشم راستش وگرنه مشکلی ندارم اونم از خداشه😂😂تاریخ تولدشو می‌دونم آخه ولی نمی ...

بذار سری بعد خودش گفت مثل همون روز تولدت 

قبول کن

یا یه واسطه بفرست 

به مادرت بگو با مادرش حرف بزنه 

خانواده هاتون در جریانن؟ 

چند سالته ؟

این حرکاتش یعنی تمایل به ارتباط دوباره باهات داره خب دیوونه چرا خودتو میگیری براش 😑تا نخ میده بگیر ...

ببین ی بار هم استوری گذاشت من گفتم شاید ریپلای کنم جواب نده یا سرد برخورد کنه فقط لایک کردم 🤦🏻‍♀️