2777
2789
عنوان

با عذاب وجدان جبران چه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 64 پست
آقام.هیچ اشکالی نداره شمام عذاب وجدان نداشته باش.خود من کم رستوران آباد نکردم یه تایمی.برا یه ازدواج ...

بله حق با شماست پدرمم همینو میگه میگه برای ازدواج خوب داشتن باید وقت بزاری انرژی و هزینه کنی نمیشه همینجوری که ولی خب همه که اینطور فکر نمیکنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره نه بابا حق داری منم همون موقع همین فکرارو دقیقا راجبش کردم که کشیدم کنار و به اینجا رسید دیگه دق ...

جالب نیست 

حتی اگه خودش اومد سمتت ردش کن 

سنت هم خیلی کمه 

بیشتر روی شغل و کارت تمرکز کن وادامه تحصیل 

از ۲۷_۲۸ سالگی به بعد به ازدواج فکر کن 

الان تو اصلا نباید درگیر سختی های زندگی متاهلی بشی 

نمیدونم شاید حدودا 2 م

ول کن بابا

میخواس خرج نکنه،تازه همه اون خرجا که واسه تو نبوده خودشم بوده،

دوتومن چیه که دنبال جبرانی 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
وای شوخی میکنی ؟!!!!!۲ م تو رو جان مادرت فقط دررررررررروووووووواینا گدان

آره بخدا گدا گشنن عشق و عاشقی هم به نظرم در کار نیس

این ازوناس که هرکاری کنی پس فردا در عوضش ازت جبران میخواد.حالا هرچقدر هم بگی نمی‌شناختم اوایل و این چیزا دلیل نمیشه بیاد هزینه هاتو بزنه تو روت که میشه؟😕

تا جواب منفی دادم بگه فلان قد خرج کردم برات و...😕😐آدم بخواد دوربین مخفی بره چی 😐شاید اصن آزمایشه شوخیه 

پوفف من میگم تقصیر من هم بود نمی‌گم بی تقصیر بودم ولی واقن اونم جبران کرد 

اخه ۲ م چیه اصلا پولی نیست بخواد منت بذاره من امروز رفتم سوپری ۱ م خرج کردم اصلا وسیله ای هم نخریدمم ...

ولی نمی‌دونم دقیقا بازم ها خودش گفت یکی دو تومن آذم‌حجالت می‌کشه اصن بگه چطور روش شده من خجالت کشیدم الآن🤣🤦🏻‍♀️😕