2777
2789
عنوان

امروز پسرم رو بردم سنجش چشم پزشکی دارم دق می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست
داداشم چشمش خیلی بهتر شد الان نیمه نیاز به عینک نداره

نمره عینک برادرتان چند بود؟واینکه چند سالشه؟

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش مشکل پسر من هم ضعیفی چشاش بود 😔😔

وای چرا ؟

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
واویلا همچی تعریف میکنی انگار دنیا ب اخر رسیده پسر من ی سال عینک زد چشمش اوکی شد اینم غصه داره دختر ...

پسرتون چند سالش بود که عينک زد؟

تنبلی داشت؟

اوتیسمهسنجش رو هم قبول نمیشه چون نه درک داره نه حرف میزنه

خدا بهت صبر بده خیلی سخته

هیچکس با بچش امتحان نشه الهی

اوتیسمهسنجش رو هم قبول نمیشه چون نه درک داره نه حرف میزنه

خدا بهت صبر بده خیلی سخته

هیچکس با بچش امتحان نشه الهی

بله سختهب خودکشی فکر میکنم اما ترس بچمو دارم ک بعد من کی میخواد نگهش داره.

نه تورو خدا اینطوری نگو 

بچه ی بعدیت فوق العاده میشه هم از نطر هوش هم زیبایی اینو بهت قول میدم

نه تورو خدا اینطوری نگو بچه ی بعدیت فوق العاده میشه هم از نطر هوش هم زیبایی اینو بهت قول میدم

نه عزیزم احتمال مبتلا شدن بچه های بعدی ب اوتیسم وجود داره. من دیگه بچه نمیارم همین یکی پیرم کرده

براش دعا کن ممنون میشم

نمره چشم پسرشما چنده؟ممکنه چشماش کامل خوب بشه و دیگه احتیاج به عینک نداشته باشه؟

والا دقیق یادم نیست.فقط سالی یبار که میبرم چکاب میپرسم،دکترش میگه تغییر نکرده.

فقط آستیگمات هست و فک‌کنم دایم باید عینک بزنه.

پسر من گوشی و کامپیوتر زیاد بازی میکرد متاسفانه و الان به زور کنترلش کردم.

دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور