اگه هم لازم شد عینک بزاره غصه نخور و بچه رو نسبت به عینک حساس نکن وگرنه اعتماد به نفسش کم میشه و ممکنه دور از چشم شما عینک نزاره و چشمش ضغیف تر شه فوقش اینخ چند سال دیگه عمل میکنه مثل خیلیا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واویلا همچی تعریف میکنی انگار دنیا ب اخر رسیده پسر من ی سال عینک زد چشمش اوکی شد اینم غصه داره دختر خوب
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
از کجا میشه فهمید تنبلیه؟اینکه دو ردیف آخر اشکال رو نمیتونست ببینه یعنی ممکنه تنبلی باشه؟
عزیزم بهت درخواست دادم در مورد تنبلی بگم من خودم تنبلی چشم دارم چسم راستم خیلی ضعیفه متاسفانه تو بچگی کسی تشخیص نداد الان باید منتظر بشم ببینم کی از دست میدمش اگه تسخیص تنبلی دادن حتما ورزشهای چشممش رو مرتب انجام بده بهنی چشم سالم رو ببند تا با چسم تنبل ببینه به ساعت در روز انشالله چون بچس خوب میشه
خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
پس اینایی که بچه اشون از بدو تولد نمیشنوه وسمعک دارن چی؟
«اگر روزی غمگین روبهروی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کمتوان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»