2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازنش خوشبخته؟ یعنی خیلی راحت ولت کردرفت سراغ اون و هیچوقت ابرازپشیمونی نکرد؟ 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

همه دارو ندارش رو به اسم زنش کرد یه خونه سه خوابه و یه ویلا و ماشین زیرپاشم به اسم زنشه ، فقط وقتی بدبختی میاد سراغش یاد من میوفته ایندفعه زنش تصادف کرد یا اینکه بچه اش بخاطر صرع بستری شد پیام داد کلی آه و ناله کرد!

باورت میشه اون موقع ها که زندگی میکردیم بهم میگفت مگه میشه زنی انقدر شوهرشو دوست داشته باشه اینجوری عاشقش بودم و بهش محبت میکردم ولی رفت با یکی هم از من بزرگتر بود هم زشت بود اگه یه دافی چیزی بود دلمو یه جایی میزاشتم

خیلی دروغگویی..

تو که گفتی با شوهر اولت فقط یه سال زندگی کردی با شوهر دومت هم چند ماه و ازش متنفر بودی؟ 

اصلا مشخصه فیکی

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤