2777
2789
عنوان

کارشناسای طلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 43 پست
نه دیگه کلا ۷۷ و ۷۰۰ گرفت ببین با دو دوتا چهارتا شدم این تازه😐 من نمیدونم تو شرایط حساس تصمیم گیریم ...

۴۹۱۰+۲۴٪=۶۰۸۸.۴ این میشه قیمت هر گرم

حالا

۶۰۸۸.۴×۱۱.۸۱۰=۷۱۹۰۴

هرچی بیشتر گرفته باشه اضافه گرفته

پول و دادی و رفته هر چی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر ناراحت میشی

فقط سعی کن تا میتونی ازش استفاده کنی که اگه یه روزی خواستی بفروشی دلت نسوزه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چند گرمه اره خیلی شبیههببین دقیقا مدلای دیگه بود مثلا ۱۵ درصد ۱۸ درصد اجرت ولی فقط میشد یه رو‌ ب ...

من همه رو با هم وزن کردیم، به جز دستبند سمت چپی، همه ی این دستبندها و یه رو لباسی بلند ،۱۰۵ گرم بودش، همین چند ماه پیش خریدم با اجرت، گرمی ۳۹۰۰.

طلا تو این دو ماه خیلی رفت بالا

۴۹۱۰+۲۴٪=۶۰۸۸.۴ این میشه قیمت هر گرمحالا۶۰۸۸.۴×۱۱.۸۱۰=۷۱۹۰۴هرچی بیشتر گرفته باشه اضافه گرفتهپول و دا ...

اره بابا خدا قوت بده به بازوی شوهرم جبرانش میکنه درسته حرصم گرفته ولی دیگه کاریش نمیشه کرد🤣🥵🥵🥵

من همه رو با هم وزن کردیم، به جز دستبند سمت چپی، همه ی این دستبندها و یه رو لباسی بلند ،۱۰۵ گرم بودش ...

خیلی بالا رفته منم وقتی گرمی ۳۲۰۰ بود یه رو لباسی خریدم ولی با سود و اجرت الان شده قیمت روزی خریدمش🤣

از کجا پیدا کردی اینجوری هم گرون نخریدی هم میشه استفاده کرد

از تو دیوار پیدا کردم، البت دیروز همینجا به یه خانم میگفتم، ریسک کردیم، شانس آوردم ، طرف ادم درستی بود و واقعا فروشنده بود، تو مغازه لباس فروشی که داشت تو پلاسکو قرار گذاشتیم.

ولی تو بازار بزرگم من با اجرت کمتر از اینا دیده بودم ها، مثلا ۱۲ درصد.

شما از کجا خریدین؟

از تو دیوار پیدا کردم، البت دیروز همینجا به یه خانم میگفتم، ریسک کردیم، شانس آوردم ، طرف ادم درستی ب ...

خوبه گلم مبارکت باشه منم تو بازار خریدم شهر خودمون هرمغازه قیمت میکردم همین حدود میشه با این وزن

خوبه گلم مبارکت باشه منم تو بازار خریدم شهر خودمون هرمغازه قیمت میکردم همین حدود میشه با این وزن

من تهرانم، منظورم بازار تهران بودش‌.

در کل مبارکت باشه، به دل خوش بندازی.

قیمتش مهم نباشه برات.

مهم کار شوهرته، برات هزینه کرده از ته دل.

مبارکت باشه

مطمئمی ۷۷ و ۷۰۰ با کلی چونه زدن😐

اگه این اعدادی که گفتی درست باشه در کل ۳۴ درصد برات حساب کرده نه ۲۴ درصد

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اگه این اعدادی که گفتی درست باشه در کل ۳۴ درصد برات حساب کرده نه ۲۴ درصد

وا مگه میشه من تو این ماشین حساب انلاینم زدم همین قیمت اورد 

قیمت روز ۴۹۱۰۰۰۰ بود

وزنشم ۱۱.۸۱۰ 

اجرتم که ۲۴

سود خودشم بوده دیگه مگه ۷ درصد سود نمیکشن

آره ۷ درصد ولی این ۱۰ درصد گرفته 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ