2777
2789

آيا مى دانيد غيبت چيست؟ عرض كردند: خدا و پيامبر او بهتر مى دانند. فرمودند: اين كه از برادرت چيزى بگويى كه دوست ندارد. عرض شد: اگر آنچه مى گويم در برادرم بود چه؟ فرمودند: اگر آنچه مى گويى در او باشد، غيبتش كرده اى و اگر آنچه مى گويى در او نباشد، به او تهمت زده اى. 

( مجموعه ورام ج 1 ، ص 118)

حضرت محمد (ص):

هرکه مرد یا زن مسلمانی را غیبت کند ، خداوند تعالی چهل روز و شب نماز و روزه او را قبول نکند ، مگر اینکه کسی که غیبتش را نموده از وی در گذرد. (جامع الاخبار صفحه ۱۰۹)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حال میده ولی😂

مخصوصا پشت اونی که ازش متنفر باشی😂

ولی قبول دارم خیلی کار غلطیه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

خیلی حال میده ولی😂مخصوصا پشت اونی که ازش متنفر باشی😂ولی قبول دارم خیلی کار غلطیه

منم قبلا که غیبت میکردم همین حس و داشتم 😂

ولی به قول یه بزرگواری اون لذتی که تو گناه نکردن هست تو گناه کردن نیست 

من خیلی غیبت میکردم 

میخوام توبه کنم

از طرفی به یه عدشون دسترسی ندارم 

یه عده دیگه هم گفتن و بخشش طلبیدن اوضاعو بدتر میکنه من میتونم بجاش نذر کنم براشون یا ختم بردارم؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

هم تهمت زدن و هم غیبت کردن ولی نه تنها هیچیشون نشده بلکه هر روز موفق تر از دیروز شدن اونوقت من یه مو ...

اتفاقا باید بابت این مسئله خوشحال باشید 

اگه خدا تو این دنیا جواب گناهاتون و بده اون دنیا راحت میشید چون عذاب اونجا خیلی سخت‌تره 

حضرت علی علیه السلام یه حدیثی دارن که وقتی داری گناه میکنی و خدا یقه تو نمیگیره بترس 

چون قراره اون دنیا بخاطرش تاوان پس بدی 

من خیلی غیبت میکردم میخوام توبه کنماز طرفی به یه عدشون دسترسی ندارم یه عده دیگه هم گفتن و بخشش طلبید ...

خوشبختانه در زمینه غیبت کردن حلالیت طلبیدن از شخص واجب نیست 

توبه و استغفار کفایت میکنه 

و اینکه بله میتونید براشون نذر و ذکر و... انجام بدید خیلی هم عالی 

من از غیبت پشت بقیه خوشم نمیاد ولی غیبت با خاهرام یه چیز دیگست😹اصلا راه نداره

کلا همه گناها برا آدم لذت بخشه 

ولی لذت کوتاه نه بلند مدت 

غیبت میکنید ولی دو ساعت بعدش می‌بینید حالتون بده 

اما ترک گناه یه حس خوب و طولانی مدت داره