2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری منع رابطه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 53 پست
خیلی سخته ولی بخاطر بچت صبوری کن همسرتم یجوری راضی کن خودتم عکس و فیلمای صحنه دار نبین و سرتو یجوری ...

نمی بینم هیچ وقت ندیدم اصلا فکر نمیکردم انقدر برام مهم باشه میگفتم چه بهتر که نمیشه کی حوصله داره نمیدونم چرا یهو انقدر گرم مزاج شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چاره ای نیست برای خودت تنها راه حل های موجود اینه ک فعالیت‌های آرامش‌بخش (کتاب خواندن، فیلم دیدن یا نقاشی) انجام بدب
مدیتیشن یا تنفس عمیق و امتحان کن
از دیدن یا خواندن مطالبی که ممکنه تحریک‌کننده باشه دوری کن

محل خوابت و تغییر بده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
🥲

اینو نه پیشنهاد بده، نه خودت انجام بده

یکم راجع ب ضررهاش سرچ کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اینو نه پیشنهاد بده، نه خودت انجام بدهیکم راجع ب ضررهاش سرچ کن

سرچ کردم 🥲 

ولی وقتی میخواد چیکار کنم ☹️

خیلی اصرار داره میگه دوست دارم ... 

خیلی باهاش حرف زدم توی سرش نمی ره ولی خودم تا ب حال انجام ندادم 🥲 

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

سرچ کردم 🥲 ولی وقتی میخواد چیکار کنم ☹️خیلی اصرار داره میگه دوست دارم ... خیلی باهاش حرف زدم توی سر ...

جوابت نه باشه بزار تا ابد و یک روز اصرار کنه