2777
2789
عنوان

پیر بابا ص ب ی اهواز کسی میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 60 پست
خدایی یکم تعریف کن؟؟؟

ببین من اصلا اعتقاد نداشتم ب این چیااما شوهر سابقم همش میگفت برام طلسم گرفتن خواهرام و اینا

بعد خلاصه بگم زندگیشون همشون شده بود این چیا همش هی دعا و طلسم

یکی خواهراش عقیم شد شوهرش انداختش بیرون

خود پسره معتاد شد بعدشم روانی زنشم ک من باشم جداشدم

یکی دیگه از خواهراش سرطان روده گرفت

مادرشم جفت کلیه هاشو از دست داد

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو‌اینستا همش دروغه پولت و هدر نکنمن یه مدت خیلی دنبالش بودم آخرش هم همشون کل اهبردار بودن باید‌حضور ...

من اصلا نمیتونم برم متاسفانه نمیدونم چیکار کنم واقعا

سلام عزیزم من یکی میشناسم خیلی خوبه خواستی معرفیش کنم بیا خصوصی

❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ببین هر کی بگه دروغه باور نکن جادو جمبل درسته تو قرآنم گفته منم یه مدته درگیرشم قبلا هم بودم حل شد ا ...

توهمون قرآن در ادامش گفته اگر خدا نخواهد هیچ کس با هیچ وسیله ایی تمیتونه به بندگان آسیب بزنه نمونش رو تو دعوای موسی با ساحران دیدیم حالا شما نمیخواد با عصای حضرت موسی سحر رو باطل کنی بلکه مثل حضرت موسی با توکل و اعتماد به خدا ایمان داشته باش که هیچ آسیبی از جانب شیطان و انسانهای شیطان صفت به تو نمیرسه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
عزیز دروغ نگویید تهمت نزنید اگر پولی واریزکردید فیش واریزی بفرستید

الان میفرستم اول بگین مگه این پیج بنام شماست ؟؟؟ 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزیز دروغ نگویید تهمت نزنید اگر پولی واریزکردید فیش واریزی بفرستید

ببینید فیش رو من دقیقا اخرشب ۲۹ شهریور براتون واریز کردم هرچقدرم پیام دادم اصلا جواب ندادید

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم