2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری منع رابطه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 53 پست
رابطه از پشت بده خو

چ راحتی تو

میدونی چقدر درد داره و چقدر مضره😑

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ راحتی تومیدونی چقدر درد داره و چقدر مضره😑

می‌دونم 🥲

من نداشتم تا حالا ولی نامزدم خیلی اصرار داره 🥲💔

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

می‌دونم 🥲من نداشتم تا حالا ولی نامزدم خیلی اصرار داره 🥲💔

اگه عقدی چرا از پشت خب

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
پس خودت ک ندادی اونجوری چطو واسه بقیه تجویزش میکنی؟

آخه من شنیدم  خیلی ها خوششون میاد ... 

تجویز نکردم پیشنهاد دادم ... 🥲

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

من خودم بیشتر اذیتم اون سر کار میره سرش گرمه من هیچ فعالیتی ندارم

من زیادی سردم

نباشه راحتترم

اما اون نه طفلی خیلی اذیت شد اما هیچی نگفت و همش منو دلداری میداد

می‌دونم سختتونه چاره ای جز تحمل نداری

ذهنت رو درگیر کن ازش کار بکش

کتاب

فیلم

معما

جدول

الهم عجل لولیک الفرج
رابطه از پشت بده خو

🙄🙄😐😐😬😬😬 واااای از دست شماها

این چه پیشنهادیه؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫