2777
2789
عنوان

کاش نامزد نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست
متلک میندازه به خودمبه خانوادم تحقیرم میکنه

برو پیش روانشناس. 

بعد مهم رفتار شوهرت باتوعه، رفتارشوهرت چطوره؟؟؟ میتونه بهذخواهرش تذکر بده؟؟؟ اگه میتونه بمون باهش، اگه مثل ماست میمونه و حرفی نمیزنه، تو تو زندگیت اذیت خواهی شد

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
خب عزیزم چی گفته

یبار گفت گدا گشنه

یبار گفت داداشم رو از راه بدر کرده

یبار گفت داداشم از این به بعد چی میکنه اسیر میشه کسی پیدا نمیشه یه غذای درست درمون هم بزاره جلوش 

یبار هم همین امروز گفت بالاخره فرق داره آدم تو دامن کی بزرگ بشه 

رسماً داره به خانوادم هم توهین میکنه 

منم جوابش رو دادم و زدم بیرون 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو پیش روانشناس. بعد مهم رفتار شوهرت باتوعه، رفتارشوهرت چطوره؟؟؟ میتونه بهذخواهرش تذکر بده؟؟؟ اگه م ...

حرف که میزنه 

دعواشون شد امروز 🤦🏻‍♀️

منم بلند شدم اومدم نفهمیدم چیشد دیگه 

به تماسشون هم جواب نمیدم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
یبار گفت گدا گشنهیبار گفت داداشم رو از راه بدر کردهیبار گفت داداشم از این به بعد چی میکنه اسیر میشه ...

اه اه چ بی تربیت و بیشعوره ، عزیزم ولش کن اون شعور نداره احمقه و نادون ، اصلا از حرفاش ناراحت نشو و ب دل نگیر

بالاخره هرچقدرممم ک بالاتر باشن خودشون اومدن خواستگاری شما و این شما بودید ک باید جواب میدادید ، پس از خداشون هم باشع ، چیزی هم بگم این جور ادما هرجور باشی بازم حرف مفتی دارن ک بزنن ، خودت رو ناراحت نکن تو دختر خوبی هستی و خوانوادت هم ادم های شریفی هستند و چیزی نمیتونه اینچ تغییر بده 

اصلا ب حرفاش توجه نکن و ببخشید حرف زد فک کن ک ی الاغ دارع حرف میزنه🥴