2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشین بعدشم کار میکردم که دختر مردمو تو زندگی بخاطر بی پولی نداری سختی ندموقتی یچیزی ازم خواست نگم ن ...

ما هم پسر مردمیم زیاد کار کنیم خسته میشیم دلمون میشکنه

همون طور که اون دختر مردمه ما پسر مردمیم نمیتونیم خودمونو فدا کنیم🤌

هدف love بود ولی طرف گاو بود😊👈🤌

اره خلاصه وقتی ازدواج میکنی همونقدر که اون دختر برات خونتو تمیز میکنه لباساتو میشوره برات غذا درست م ...

من درکی از این چیزا ندارم   من فقط جنسیس نیو فیس میخوام برید کنار

ما هم پسر مردمیم زیاد کار کنیم خسته میشیم دلمون میشکنههمون طور که اون دختر مردمه ما پسر مردمیم نمیتو ...

دختر مردمم خودشو فدای شما میکنه

بچتونو به دنیا میاره از گوشت استخونش مایه میزاره

خودشو از هیکل پوست میندازه برا کی؟برا پدر شدن شما

دختر مردمم خودشو فدای شما میکنهبچتونو به دنیا میاره از گوشت استخونش مایه میزارهخودشو از هیکل پوست می ...

پسر مردمم سر کار میره کورو کچل میشه از ریخت میفته برای خانوادش 

این حرفتون در باره ی زنای قدیم صد درصد درسته 

ولی الان اکثر فدا کاری در کار نیست بیشتر ازدواجا صرفا به خاطر پول شده وخیلی هم دووم ندارن💔 البته بازم خوبو بد هست 

هیچ چیزی سفید یا سیاه مطلق نیست🤌

هدف love بود ولی طرف گاو بود😊👈🤌

پسر مردمم سر کار میره کورو کچل میشه از ریخت میفته برای خانوادش این حرفتون در باره ی زنای قدیم صد درص ...

باید ادم درستو انتخاب کنی کسی که دنبال سو استفاده باشه از ریخت قیافشم پیداست چه ادمیه 

همونطور که گفتی ترو خشک رو باهم نباید سوزوند وقتیم شما میری سرکار برا زحمت همون زن چشم به راهه کی میاید

من خودمو مثال زدم اگه پسر بودم مگرنه دختری که مستقل باشه سردی گرمیو چشیده باشه میدونه چقدر باید برای یه چندر قاز کار کنن پس براشون مهم نیست پسر وضع مالیش چطور باشه چون چشم دلش سیره ولی دخترای گشنه ایم هستن که عقده هاشونو میخوان جبران کنن جاهایی که تاحالا عکسشم ندیدن از پسر میخوان.