2777
2789

الان پسرازرنگ شدن ازدواج نمیکنن وایستا زندگی کن ازدواج فقط مسولیت میاره (البته از۹۹درصدمردایی که ازدواج کردن نقل قول میکنم)بعدشمامرداعاشق مادراتون و اینکه ذاتن تنوع طلبیدپس ازدواج نکنید بهتره   

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر مردمم خودشو فدای شما میکنهبچتونو به دنیا میاره از گوشت استخونش مایه میزارهخودشو از هیکل پوست می ...

این حرفا چیه ب اینا میزنی حالا کی با مردای نی نی سایتی ازدواج می‌کنه مرد واقعی وقت این چیزارو ندارم همش تو سایت خانوم ها پلاس باشه مردای نی نی سایتی به اون بلاگره هست اسمش شهابه همش میگه من مردم مثل اونا هستن 😊😂

یکی مثه خودشون مرد خوب هیچوقت این حرفارو نمیزنه که بخواد با لحن تیکه حرف بپرونه همونایی که ازش بدشون ...

شما  ببین شاید همونایی ک میگی برام کنسل باشن همینجوری تو نگا اول. انقد تند نرو 

این حرفا چیه ب اینا میزنی حالا کی با مردای نی نی سایتی ازدواج می‌کنه مرد واقعی وقت این چیزارو ندارم ...

ببین دوست عزیز برعکسشم هست ینی منم محیط اینجا رو حتی ب عنوان معاشرت معمولی مناسب نمیبینم با این طرز فکرای عجیب خانما.  چ برسه بخوام ازدواج و اشنایی پیدا کنم .چون معتقدم دختری ک مستقل باشه و رو پای خودش وایسته یا دنبال علم و تحقیق باشه اینجور جاها نمیاد اینو منم در جریانم .

خودم  گاها اگر طرز فکری داشته باشم یا نظری ب اشتراک میذارم ببینم چ بازخوردی میدن موافقا مخالفا . 

و اینکه من اتفاقا هم تحصیلات دارم هم درامد.  ولی خوب اره بیکارم . چون پدرمم حمایتم میکنه . هر مردی اینجا باشه  دلیل نمیشه داغون باشه . همیشه طرفتو بشناس. عزت زیاد .