2777
2789
عنوان

پسره شوهرم زنگ زده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 46 پست
آخه میدونی نفقش رو هر ماه میگیره ولی باز خیلی پول پول می‌کنه ما هم ی نوزاد شیر خشکی داریم هزینه مای ...

دیگه خانمه میخواد کرم بریزه لابد بچشو فرستاده جلو مهم اینه شوهرت پول نداده اما بچش گناه داره من نمیدونم مبلغ تعیینی برای نفقه بچه چقده اما مطمئنم هزینه‌ها خیییییلی بیشتر از اون مبلغه. کادو برا مادر که هیچی وظیفه همسرت نیس اما تا میتونین اجازه بدین وظایف پدری رو همسرتون به جا بیاره برای پسرش. لطف هم نیس وظیفس

اه خیلیییی رومخه این بچهچطور تحملش میکنی

حالا خدا رحم کرده ی شهر دیگه ، ولی در کل منو همسرم خودمون باهم اوکی ایم هیچ مشکلی نداریم فقط مامان این بچه و خودش اذیتمون میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مامانش خیلی اذیتمون می‌کنه 🥲 تو بارداری پیرم کرد

هعییی 

اخه بگو تو که جدا شدی دیگه چته

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

به هر حال دلیلی نمی بینم همسرم واسه زن سابقش کادو بگیره

مامانش میفرستتش جلو وگرنه بچه نرخ تعیین نمیکنه که فلان قدر بزن اگه حرف خوده بچه بود میگفت پول بده کادو بگیرم نه که نرخ هم بگه🙂‍↔️

اما حس میکنم شما هم خیلی گارد داری

🤍.
دیگه خانمه میخواد کرم بریزه لابد بچشو فرستاده جلو مهم اینه شوهرت پول نداده اما بچش گناه داره من نمید ...

والا نفقش رو هر ماه خیلی بیشتر از اون چیزی که دادگاه تعیین کرده میگیره و اینکه من چون با خانواده همسرم قهرم و نمیرم شهرشون به شوهرم بارها گفتم برو بچت رو ببین میگه منم نمیرم تا تو نیای

مامانش میفرستتش جلو وگرنه بچه نرخ تعیین نمیکنه که فلان قدر بزن اگه حرف خوده بچه بود میگفت پول بده کا ...

من کلا چون تو بارداری این بچه و مادرش داغونم کردن با اینکه ۵ ماهه زایمان کردم از چشمم افتاده

حالا خدا رحم کرده ی شهر دیگه ، ولی در کل منو همسرم خودمون باهم اوکی ایم هیچ مشکلی نداریم فقط مامان ا ...

انشالله ک همیشع خوب باشین

دقیقا خوبه نزدیکتون نیستن

زندگی اگر زیبا میبود :) با گریه آغاز نمیشد...!                          غم ما داستان روزگار بود،ن پسر مردم...

آخه به زور شوهرم طلاقش داده خیلی اصرار داشته برگرده

اهاا 

شهر خودتون هست؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

آخه به زور شوهرم طلاقش داده خیلی اصرار داشته برگرده

چند ماه بعد طلاقش با شوهرتون ازدواج کردید!؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

والا نفقش رو هر ماه خیلی بیشتر از اون چیزی که دادگاه تعیین کرده میگیره و اینکه من چون با خانواده همس ...

همسرت خیلی اشتباه میکنه به هرحال اون بچشه نمیتونم درک کنم که بدون شما نخواد ببینتش!! بازم خدا جای حق نشسته. جسارت نمیکنم فقط چون یادم اومد اینو میگم از اقوام ما یک نفر همینطور بود نسبت به بچه‌های خانم قبلیش. پول میداد ولی نمیرفت ببینه و چسبیده بود به خانم دومی. و بلانسبت شما خانمه خیلی خوشحال بود که به بچه‌ها ترجیح داده شده اما خیلی زود خانم دوم هم با بچش رها شد دور از جون شما و خانواده عزیزتون. همسرتون وظیفشه به اون بچه محبت کنه

نه ی شهر دیگه ۵ ساعت فاصله

حالا خوبه دوره