2777
2789
عنوان

واقعا تو این سایت با هرآدمی هم کلام نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 70 پست
نه اسم الکی دادم.ترسیدم حتی بهش بگم نه نمیدم ک حساس ش روانی.ادم ترسناکی بود

آها  خوبه پس  کاری نمیتونه بکنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

اونو نمی‌دونم بخدا 

ولی 

ولی  

اینجا دور از جون دوست هامون یه همچین بدجنس های و اشغال هایی پیدا میشه که من بابت یه درد و دل 

اینجا تاپیک زدم همچین حرفهای رکیک زدن قضاوت های بیجا و بی خبر از همه چی 

خدا شاهده گریه ام گرفت تپش قلب گرفتم

خدا لعنت کنه همچین موجودات بی رحمی رو 

معجزه شکر گزاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی واقعا بی خیالمگه الکیه؟من نمیگم اجنه و طلسم وجود نداره،چیزایی دیدم که میگم ظاهرا یه چیزایی وجود ...

گفت ی چیزایی بلدم.نمیدونم واقعا آدم عجیبی بود حس کردم ریشه در اون داشت چون خیلی دعوامون عجیب غریب بود

خسته تر از خسته:/
آها خوبه پس کاری نمیتونه بکنه

حالا این اسم الکیو دادم اومده میگه برات متاسفم.خیلی طالع بدی داری.طالعت عقرب تو برای نامزدت سمی😂😑میگفت میخوای اشتی کنی باهاش بده شمارشو من واسطه گری کنم

ببین شما اعتقاد نداری مجبور نیستی باور کنی.بیخیال

باور که نمیکنم اصلا 

قصد تحقیر تورو ندارم 

فقط خواهرانه خواستم راه حل بدم برای اشتی کردن با نامزدت

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

اونو نمی‌دونم بخدا ولی ولی اینجا دور از جون دوست هامون یه همچین بدجنس های و اشغال هایی پیدا میشه که ...

اینجا کلا محیطی نیست زیاد ب حرفای کاربراش اعتماد کنی.کلا سعی کن برات مهم نباشه حرفاشون با کسیم صمیمی نشو

باور که نمیکنم اصلا قصد تحقیر تورو ندارم فقط خواهرانه خواستم راه حل بدم برای اشتی کردن با نامزدت

هیچی والا خجالت میکشم بگم سر چی بوده.خیلی مزخرف بود چیزی ک ما اصلا هیچوقت سرش بحثمو بالا نمیگرفت و خنده دار بود.ب هرحال الان نامزدم ک جونش ب جون من وصل بود الان میگه نمیخوامت.از چشمم افتادی.تا حالا اینجوری دل منو نشکونده لود بعد ۹سال

گفت ی چیزایی بلدم.نمیدونم واقعا آدم عجیبی بود حس کردم ریشه در اون داشت چون خیلی دعوامون عجیب غریب بو ...

ببین

من یه دوست نزدیک دارم که اکسشو با دعا برگردوند که عقد کنن(دعانویسشم نمیشناسم)،اکسش اصن رل زده بود

والا اعتقاد نداشتم ولی دیگه وقتی پسره جلو چشممونه حرفی ندارم بزنم😂

بعد این میگف دعانویس کلا یه ساعت تمام اینو ویزیت کرد که ببینه اصلا چه چیزی تجویز کنه،عکساشونو گرفت،ده روز وقت گذاشت براش بسته آماده کنه،دختره بهش هدیه داد،کفاره داد چن بار،...هزار جور کار کرد

کسی از تو مجازی و راه دور و به این سادگی رابطه شما رو نمیتونه به هم بزنه

بعدم آدمای این کاره واقعا به سختی برات کار میکنن،نه محض سرگرمی

الکی استرس نگیر

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
حالا این اسم الکیو دادم اومده میگه برات متاسفم.خیلی طالع بدی داری.طالعت عقرب تو برای نامزدت سمی😂😑م ...

رسماً دیوونه بوده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ببینمن یه دوست نزدیک دارم که اکسشو با دعا برگردوند که عقد کنن(دعانویسشم نمیشناسم)،اکسش اصن رل زده بو ...

شت الان پسره ب گشته گرفتتش؟ببسن نمیگم دعای اونجوری کرده ولی در حد ی دعوا ی غلطایی کرده

هیچی والا خجالت میکشم بگم سر چی بوده.خیلی مزخرف بود چیزی ک ما اصلا هیچوقت سرش بحثمو بالا نمیگرفت و خ ...

درک میکنم اکثر دعوا های زوج ها همینجوری هستن 

چون من حالم بد بود یکی اینجا تراپیم کرد احساس میکنم منم جزئی از وظیفه ام شده 😅 اگه خواستی درخواست بده بگو ،

و یه چیز دیگه وقتی دنبال دعوا باشی میاد سراغت 

مطمئنم اونقدر بعد صحبت با اون خانم ترسیده بودی و عصبی شده بوید تو ناخوداگاهت ، که واقعا با کوچکترین حرف نامزدت بهم ریختی دست خودت هم نبوده

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

شت الان پسره ب گشته گرفتتش؟ببسن نمیگم دعای اونجوری کرده ولی در حد ی دعوا ی غلطایی کرده

نه هنوز عقد نکردن نامزدن

فک نکنم

چون کلا کار راحتی نیس

جدی میگم

چون دیدم این دوستم چقد سختی کشید تا اصلا طرف جوابشو بده و قبولش کنه

واسه همین میگم به این راحتی نمیتونن برات دعوا درست کنن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨