یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینجا فضای مجازیهاتفاقا خوبه کهمردا بدون مزاحمت حضور داشته باشن جنسیت تو مجازیمعنی نداره و اینکه ج ...
بله حرف شما درسته اما وقتی بحث زایمان اینا اینجا هست خودتون که به حساب مرد هستین خجالت نمیکشین مثل خاله زنکا میان گوش وا میستین ببینین چیه چون اونجا بحث راجب زایمان هست بحث راجب دخترا هست راجب مساعل شخصی زنان
چون همه جافقط درحدحرف کلمه مضخرف غیرت ومردانگی رسم ورواج یافته.حتی معنامفهومشم نمیدانن اماهیچ مردی هیچ مردی نمیتونه پاک باشه. همه مردهایک جنس هستن حقیقته. دیدم ک میگم هرکی مخالفه مهم نیست امامن همه جورشاتوهرکجادیدم مقصراصلی مردبودن که زن راناچاربه خیانت ولجن میکشن زن هم مث گل پرپرمیشه مردجماعت هم بهانه نازدادن خام وزن ساده گول دروغاطعمه گرگ قرارمیگیره بعدمیگن زن به مردش خیانت کرداماهیچ کجانمیگن مردبه زن خیانت یادداد،متاسفانه ،اماازهرراهی شده زن مرد هرکدام کارخودشاناانجام اماخودشان راتبرعه میکنن نه حق زن نه حق مردمشخصه تواین دنیاچون مردان نامردشدن،خیانت اززیرسرنامردهاوجودمیاد
درواقع این مردهاهستن که همه جوره باید مواظب زن زندگی ناموس خودشان باشندهمونجورکه براخواهریامادریادختریاهمسرخودشان مثلاغیرت دارن برای ناموس بقیه همه اگراینچنین غیرت داشتن یعنی چشمشان سیرنمیشه وهرچی بیشترخیانت کنن بدتر هاری میگیرن. خیلی ها دیدم براخانومایعنی ناموس خودشان تعصب دارن اما بقیه رابلانسبت بدترین هرزه میبینند امانمیدانن مقصراصل خود مردهاهستند که همه جوره به زنهااموزش خیانت نشون میدن چراگفتن ازدیوارکسی بالانروتادیگری رودیوارت بالانره. یعنی همین نگاهت عشقت همه چیت برازن زندگی خودت باشه هیچوقت زن هم مریض نیست بره بیراهه