چون یک زن خوشگلتر از زن خودش میبینه یک خوش هکل تر از زن خودشو میبینه و میره بخاطر همین زیاد شده خیانت زمان قدیم همه چادری اما الان همه لخت این نظر منه کسی قبول نداره ریپ نزنه
گوشی دلیل اصلیش . اگه موبایل نبود ارتباط کمتر میشد . واینکه زنا بد شدن . وگرنه مردا که همیشه همین بودن دنبال هوس بودن ولی الان زنا هم پاکدامنی ندارن البته توهین به خانومای نی نی سایت نشه چون همشون گلن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بنظرم زنا و دخترا اون حیا وقار و ندارن به اندازه اون زمان مردا هم شل کردن و غیرت و تعصب ندارن
حالا منظور من از وقار و حیا چادر و روبند صورت و این چیزا نیست وقار و متانت رفتار منظورم کخ در عین اون صمیمیت عادی روابط زن و مرد چه سر کار جه دانشگاه حد و مرز داشته باشه
مردا هم بی غیرت و هول شدن و پرتوقع به لقمه جلو دست خودشون راضی نیستن
خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
الان زمینه ی خیانت دردسترس تره، راحتتر میتونن خیانت کنن چون دم دستشونه، تو فضای مجازی، خیابون و... قدیما آب پیدا نمیکردن اگرنه اونام شناگرای ماهری بودن مث الان 😏
مادرم تعریف میکنه میگه همسایه قدیمیتان سال ها پیش وقتی مادرم کودک بوده خانم با وجود شوهر دوست پسر داشته شوهر که میرفته سرکار دوست پسرش میومده خونه یا شنیدم خانم با داشتن شوهر از یه آقا دیگه بچه دار شده البته اینو فقط شنیدم یا یه آقای مسنی بعد از سال ا زن و بچشون ول کرد رفت زن جدید گرفت
ارهاگهنامهرو میگرفتنکشته بودن طرفو...انگار قتلکرده...یه چیزمبگماگهمنونخورنمردابصری هستناینه ...
قدیم با مینی ژوپ و دکلته میرفتن بیرون، نه کسی نگاه میکرد نه هوس میکرد تست کنه. فضا که بسته شد، چشما حریص تر شد
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد