2777
2789

گوشی دلیل اصلیش . اگه موبایل نبود ارتباط کمتر میشد . واینکه زنا بد شدن . وگرنه مردا که همیشه همین بودن دنبال هوس بودن ولی الان زنا هم پاکدامنی ندارن البته توهین به خانومای نی نی سایت نشه چون همشون گلن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم زنا و دخترا اون حیا وقار و ندارن به اندازه اون زمان مردا هم شل کردن و غیرت و تعصب ندارن

حالا منظور من از وقار و حیا چادر و روبند صورت و این چیزا نیست وقار و متانت رفتار منظورم کخ در عین اون صمیمیت عادی روابط زن و مرد چه سر کار جه دانشگاه حد و مرز داشته باشه 

مردا هم بی غیرت و هول شدن و پرتوقع به لقمه جلو دست خودشون راضی نیستن 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
ارهاگه‌نامه‌رو میگرفتن‌کشته بودن طرفو...انگار قتل‌کرده...یه چیزم‌بگم‌اگه‌منو‌نخورنمردا‌بصری هستناینه ...

ما بهش میگیم هیز 

شما میگین بصری

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ارهاگه‌نامه‌رو میگرفتن‌کشته بودن طرفو...انگار قتل‌کرده...یه چیزم‌بگم‌اگه‌منو‌نخورنمردا‌بصری هستناینه ...

دقیقا همینطورن اونموقع آگاهی نداشتن از جزییات زن ها و فکر میکردن همه زنا مثل همن والبته هنوز بی بندباری انقدر مد نشده بود که علنا. جار بزنن 

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
بووه قطعا ولی کمتر بوده

مادرم تعریف میکنه میگه همسایه قدیمی‌تان سال ها پیش وقتی مادرم کودک بوده خانم با وجود شوهر دوست پسر داشته شوهر که می‌رفته سرکار دوست پسرش میومده خونه یا شنیدم خانم با داشتن شوهر از یه آقا دیگه بچه دار شده البته اینو فقط شنیدم یا یه آقای مسنی بعد از سال ا زن و بچشون ول کرد رفت زن جدید گرفت

قدیم با مینی ژوپ و‌ دکلته میرفتن بیرون، نه کسی نگاه میکرد نه هوس میکرد تست کنه. فضا که بسته شد، چشما حریص تر شد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
ما بهش میگیم هیز شما میگین بصری

ببین‌خواهرم

هیز به‌کسی میگن‌ که چشم‌چرون هست

ولی بصری رو همه‌مردا هستن

یعنی از طریق‌چشم دل میبندن وعاشق میشن

همونطور‌که خانما اکثرشون سمعی هستن

یعنی از راه گوش وشنیدار عاشق میشن

کاربر آقا

ما بهش میگیم هیز شما میگین بصری

ببین‌خواهرم

هیز به‌کسی میگن‌ که چشم‌چرون هست

ولی بصری رو همه‌مردا هستن

یعنی از طریق‌چشم دل میبندن وعاشق میشن

همونطور‌که خانما اکثرشون سمعی هستن

یعنی از راه گوش وشنیدار عاشق میشن

کاربر آقا

قدیم با مینی ژوپ و‌ دکلته میرفتن بیرون، نه کسی نگاه میکرد نه هوس میکرد تست کنه. فضا که بسته شد، چشما ...

اتفاقا اون مدل لباسا جذابیت جنسیتی نداشت

اما الان شاید پوشیده تر باشن اما....

کاربر آقا