2777
2789
عنوان

لباسای بالای سی میلیون برای من عجییه فقط❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 138 پست
یکبار چند سال پیش شب عید یک تازه عروسی عکس مانتو گذاشت جواهردوزی شده شش میلیون اصلا یک چیز فاجعه بو ...

یادمه😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

۱۰ میلیون ؟  والا تو کت من تا ۳ تومن میره اونم خواهر مادر عروس فقط 😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین درکل قبول دارم اینجوری خوب نیست ولی خوب بعصیا پولدارن و میخوان لباس گرون بخرن واقعا خیلی از لبا ...

منم در مورد کسایی که ندارن گفتم

وگرنه کسی که درآمد هر ماهش بلای ۲۰۰ تومن باشه لباس ۵۰ تومنی براش منطقیه

بوتیک با بوتیک هم متفاوتهیه بار لباس من با یکی از اقوام یکی شدمن ۲ تومن گدفتم اون ۶😐😐تفاوتشم فقططط ...

دقیقا همینهههه باید قشنگ بگردی باور کن جنس کفش ها اصلااااا فرق نداشت مال من ظاهرشم بهتر بود بعد من خودم میرم از جاهای متوسط یا پایین خرید میکنم چون مابقی دقیقا پول لوکشینشون و ببخشید چصی منطقه میگیرن اینا هم خر خر می‌رن پول میدن که فقط بگن از فلان جا گرفتن 

برادر شوهرت یه خاله زنک عابرو بره. لباس یلدایی خریدن برای همسر عرضه میخواد که برادر شوهرت نداشته

😑

خاله زنک بودنش رو قبول دارم اتفاقا

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
وای دقیقا شانزه لیزه محل مورد علاقه مامان منم هستبعد یه جوری فاخر هستن انگار برای جشنهای ۲۵۰۰ ساله ط ...

من از وقتی که بچه بودم ۳۵ سال پیش یادمه مامانم میرفت شانزلیزه لباس میخرید حتی مانتو و لباس عیدش رو میرفت جمهوری اونجا رو خیلی دوست دارن مادرها

من از وقتی که بچه بودم ۳۵ سال پیش یادمه مامانم میرفت شانزلیزه لباس میخرید حتی مانتو و لباس عیدش رو م ...

آخ دقیقا

و سپهسالار

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکبار چند سال پیش شب عید یک تازه عروسی عکس مانتو گذاشت جواهردوزی شده شش میلیون اصلا یک چیز فاجعه بو ...

زهره خانم خیلی دوست دارم چهره شما رو ببینم این همه سال ولی روم نمیشد بهتون بگم میشه امشب ببینمتون؟

دقیقن برای منم اتفاق افتاد لباسای کار شده دیدم قشنگ نبودن بعد رفتیم عروسی اینجا هم شهر کوچک همه پوشب ...

ما اصالتا ترک هستیم میریم عروسی فقط من و خواهرم ساده لباس پوشبدیم و ارایشگاه نرفتیم 

همه خانمهاحالافامیل نزدیک یا دور سن پایین یا بالا همه سنگینترین لباسها و آرایش‌ها رو دارن 

و کوچه برلن😂

آخ 

مامان من هنوزم معتقدند لباس زیر باید از برلن خرید 

اولین لوازم آرایش منو از یه مغازه حد فاصل سر شانزده لیزه تا چهارراه خریدن و عزت تپونم کردن😁

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه