2777
2789
عنوان

لباسای بالای سی میلیون برای من عجییه فقط❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 138 پست
چهار سال پیش برای مراسم عروسی پسرعموم مامانم گفت بریم شانزه لیزه منکه کلا لباسای اونجا رو خوشم نمیاد ...

دقیقن برای منم اتفاق افتاد لباسای کار شده دیدم قشنگ نبودن بعد رفتیم عروسی اینجا هم شهر کوچک همه پوشبده بودن این لباسم میگم کللششش سنگ حتی استین 🥴من اخر هفته عروسی پسر جاریمه لباس دیذم ۷تومن ولی پارچه گرفتم همونو بدوزم نصف قیمت برام دربیاد فعلن شرایط خرید نداشتم اصلننننن

وای من خجالت کشیدم جاش😐حتما شوهر بیچاره خسیسه!نخند جارررررری🥲😅

نه اتفاقا خسیس نیست ولخرجه

چمیدونم چه مرگشه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه پولداربودن و خرید کردن ربطی ب سواد داره 😐🤔جدیدبود

پولدار نیستن

میگم به جای خرج برای تحصیلات و کسب و کار  و.... لباس میخرن که باز به حودشون مربوطه

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

واقعا آدم ولخرجی ام خیلی لباس کفش کیف اینا میگیرم ولی قشنگ میگردم چیز خوب با قیمت خوب بگیرم واقعا نمیفهمم چند ملیون چند ملیون خرج لباس کردن چه فازیه ملت دارن بخدا دارم هم بگیرم ولی این کارا مال آدمای علافه که کار نمیکنن و از پول اینو اون میخورن یا بخدا سختی پول در آوردن نچشیدن بخدا منم خیلی لباس می‌خرم ولی هیچ وقت نفهمیدم پول چند تا لباس چرا باید بدی یک لباس بحث جنس هم نیست خیلی وقت ها بعضی ها قشنگ از روی شکم سیری خرج میکنن خیلیا هم ندارن ها ولی باز همینن همین چند وقت پیش من سه تا کفش خریدم دو ملیون رفیقم همون دو ملیون تازه پونصد بیشتر داد یک کفش بخدا اگر جنسشون فرقی داشت تازه مال من بهترم بود توجیحش هم این بود یکی می‌خرم ولی با کیفیت در صورتی که دید جفت مال منه 😐

من درآمد دارم همیشه هم درآمدم خوب بوده

برای مانتو و پالتو و کفش پول زیاد میدم

ولی لباس مجلسی که قراره یه بار پوشیده بشه نه 

سه سال پیش لباس مجلسی خریدم  ۲ و خورده ای 

عوضش ده سال پیش پالتو خریدم ۲۵۰۰ اینقدر ساده و شیکه که هر بار پوشیدم چند نفری بهم گفتن از کجا خریدی؟

دقیقا تو کرج یدونه حالا مانتو فروشی هست اسمش ژاکوب میری داخل اصلا حالت بد میشه و اینقد خنده داره

یکبار چند سال پیش شب عید یک تازه عروسی عکس  مانتو گذاشت جواهردوزی شده شش میلیون اصلا یک چیز فاجعه بود قشنگ مانتو مال خانوم بالای شصت سال مناسب بود آنقدر برای اون سال قیمت مانتو شش تومنی عجیب بود و مانتوش زشت بود تاپیک رفت تو پر بازدید 

چقدر جنگ شد تو اون تاپیک همه هم میگفتن اخه این خیلی سن بالایی هست این چیه برای تازه عروس 

اغلب مانتو ها و لباسهای مجلسی گرون برای سن بالا مناسبن

من از shien پیرهن میخرم تا سال پیش که زیر دو‌تومن بود خیلی هم ساده است اما خیلی تن خور قشنگی دارن ام ...

من مایو دارم ازش 

مینی و میدی ساده میپسندم

ترامپ و دبنهامز اینا بیشتر به کوپ بدنم میخوره برم ببینم شین چطوره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اتفاقا بعضی هاشون پول ندارن از شکم خودشون و بچه هاشون میزنن و کلی جنگ و دعوا میکنن که شوهراشون پول ب ...

ببین درکل قبول دارم اینجوری خوب نیست 

ولی خوب بعصیا پولدارن و میخوان لباس گرون بخرن 

واقعا خیلی از لباسای گرون  واقعا شیک و تک هستن میبینم طرف شبیه ملکه ها میشه و میدرخشه... نمیشه به طرف خرده بگیریم....یه فرهنگی داریم که مثلا طرف با افتخار بگخ من کلا ارایش نمیکنم..من اصلا بلد نیستم خط چشم بکشم..من لباسام ارزون میخرم بقبه براش سوت و کف میزننن

واقعا آدم ولخرجی ام خیلی لباس کفش کیف اینا میگیرم ولی قشنگ میگردم چیز خوب با قیمت خوب بگیرم واقعا نم ...

بعد میبینی خدا تومن خدا تومن خرج اینجور چیز ها میکنن تهش میان آویزون جیب ما میشن برای چیزای دیگه خب تو که نداری یا گروه خونیت به این چیزا نمیخوره خب قپی نیاااا

دوباره یاد حماقت جاری در شب یلدا افتادم 😂دعوا راه انداخته شوهرش لباس بخره براش، برادر شوهرم پشت سرش ...

برادر شوهرت یه خاله زنک  عابرو بره. لباس یلدایی خریدن برای همسر عرضه میخواد که برادر شوهرت نداشته

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
واقعا آدم ولخرجی ام خیلی لباس کفش کیف اینا میگیرم ولی قشنگ میگردم چیز خوب با قیمت خوب بگیرم واقعا نم ...

بوتیک با بوتیک هم متفاوته

یه بار لباس من با یکی از اقوام یکی شد

من ۲ تومن گدفتم اون ۶😐😐تفاوتشم فقططط بخاطر مکان خرید بود

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄