2777
2789
عنوان

لطفن بدون تعصب جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 130 پست
در اند خودشون خیلی بالاست و این حریان از قبل ازدواج بوده

اگر درامد بالاس چطور اینقدر این پول مطرح میشه ؟چطور عروسها لنقدر متوجه میشن؟ والا الان تو زندکی های متوسط ۵ ،۶ تومن دیگه گم میشه  . یعنی این برادرا نمیتونن بی سرو صدا پول بدن یا اینکه عروسها خیلی بخیلن؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم داداش ندارم بخوام بی تعصب جواب بدم میگم که قبل ازدواج اگه پول میدادن قضیه فرق داره. الان داد ...

بار اینو نوشتم 

برادر ها گفتن ما از همون اول این پولو به خواهرمون میدیم 

و یه کار سه نفره راه انداختن برادر ها ولی خواهره عیچ سرمایه لی نداره ولی ماهی هر کدوم لین مبلغ رو میدن و از اول کارشون این قرار بوده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
آره منم باشم زورم میادبا اون ۵ تومن میتونم واسه خودم چند تا لباس بگیرم چرا بره تو جیب خواهرشوهرم که ...

عزیزم اینقدر پول دارن که اصلن روزی به دست لباس می خرن 

ولی نمی دونم چرا اینقدر عروس ها زورشون میاد 

بعد کلن این قرار خانوادگی هست و قبل از ورود اونها به خانواده بوده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
آره منم باشم زورم میادبا اون ۵ تومن میتونم واسه خودم چند تا لباس بگیرم چرا بره تو جیب خواهرشوهرم که ...

عزیزم اینقدر پول دارن که اصلن روزی به دست لباس می خرن 

ولی نمی دونم چرا اینقدر عروس ها زورشون میاد 

بعد کلن این قرار خانوادگی هست و قبل از ورود اونها به خانواده بوده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خب وقتی خود فرد شاغله وپدرومادر هم داره،چرا باید پول بدن به خواهر،!؟هرچقدرم کم نزارن تو زندکسشون ولی ...

وقتی تو زندکی خودشون خیلی بیشتر از این حرفا پول هست چرا نه 

بعد شغل خواهره ماهی ۲۰ تومنه 

در حالی که برادر ها پنج یا شش برابر این ها حقوق دارن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بنظرم بهتره بخاطر آرامش زندگی برادراش با برادراش صحبت کنه و کلا دیگه پولی بین شون رد و بدل نشهولی بخ ...

کلن برادر ها با هم یه کاری انجام دادن و از اول کار گفتن که بعد از به درامد رسیدن بخشی از این پول رو به خواهرمون میدیم

و این جریان به قبل ازدواج بر می گرده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
نه اخه این پول در برابر درامد خودشون زیاد نیست

نکنه اینه اصلا چه ضرورتی داره؟ خواهرشون نیازمنده؟ اگه نه دلیلی نداره برادرا کمک کنند

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دیگ خودتون جواب رو دادید عزیزم عروسا شکارنارزش نداره توی زندگی هر سه برادر جنگ راه بیوفتهحالا قضاوتش ...

طلا خیلی دارن 

اینقدر که اصلن نمی دونن چه کار کنن 

باهاش 

یه شغل با هم راه انداختن برادر ها و از اول کار قرارشون لین بود که مقداری پول رو به خواهر بدن 

و اینکه عروس ها زمان ازدواج این موضوع رو میدونستن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
آره عروس ها خیلی حق دارندچون اون پول حق همسرشون هست و حتما یه خللی بوده که اعتراضش ن در آمده بعد هم ...

خیلی سرمایه گذاری دارن 

من که خودم موضوع رو از نزدیک دیدمدیگه بیشتر عروس ها دارن حرص طمع رو می خورن در حالی که کلی طلا دارن و زمان ازدواج این موضوع رو میدونستن و از لحاظ رفاه اصلن مشکلی ندارن 

من خودم حق رو به دوستم میدم چون این موضوع اصلن تو خانواده خودشون بوده و قبل ازدواج 

الان عروس ها بیشتر طماع شدن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خب این داداشها چقدر به زناشون ماهانه پول میدن ؟ یه جورایی عروسها حق دارن مخصوصا که خودش شاغله و پدر ...

خیلی زیاد 

اینقدر که کلی پول اصلن حروم می کنن 

و ماشین دارن برای خودشون 

و خودشونم اصلن شاغل نیستن و حتی برای بچه هم پرستار دارن 

عملن کل زندگیشون فقط حرص مال می خورن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چه پر درامدیه که لنگ پولم میشن؟! اگه به اون حد میرسن تو زندگی که پولدار نیستن و دارن از زندگی خودشون ...

اول کارشون خوب نبود 

و دوستم طلا های خودشو کاملن فروخت و به داداشا کمک کرد 

الان بعد از ۱۰ سال بع درامد خوب رسیدن و از یه سال پیش این پول دادن شروع شده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
شوهر منم همینه با اینکه چیزی برام کم نمیزاره اما راضی نیستم

چرا اخه ؟

چه اشکالی داره ؟

دوست من کار می کنه ولی فقط ۲۰ تومن درامد داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
شما میگی خللی تو زندگیشون وارد نمیشه چون درامدشون خوبهدرامدشون خوبه شاید دلشون بخوان برای اینده بچه ...

اول اینکه گفتم در کامنت ها بار ها 

داداش ها این جریان رو از ۱۰ سال پیش شروع کردن 

و از سه سال پیش به درامد ایده ال رسیده 

و یکیشون دو سال پیش و یکیشون یه سال پیش ازدواج کرده 

و در زمان ازدواج عروس ها این موضوع رو نی دونستن 

و از همون اول قرار شد هر وقت به درامد رسیدن به خواهره پول بدن 

به نظر من منصفانه است 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...