2777
2789
عنوان

لطفن بدون تعصب جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 130 پست
اخه مرد نسبت به زن و بچش وظیفه داره خرج کنه ولی نسبت به خواهر نهیه ماه پول نده به خواهرش شاکی میشه چ ...

کلن نسبت به خواهره خیلی حساسن و اصلن خواهرشونو رو سر میزارن 

و در مراسمات مختلف هم کلی هدیه گرون بهش میدن ولی برای همسرشون هم کم نمی زارن 

ولی مثلن برای روز دختر مثلن یه ماه پیش بود برای خواهر هر سه تا داداش یه سرویس طلا خریدن 

ولی برای روز زن هم برای زناشون طلا خریدن 

ولی زناشون بازم ناراضی بودن 🫥 

کلن خیلی حریصن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اگه یه تومن بود دوستت حق داشت. اما ۵ تا ۷ تومن واقعا زیاده. طرف هر چقدر هم پولدار باشه و بر فرض بالا ...

خیلی در کامت ها توضیح دادم این موضوعو دوست داشتی بخون 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سرمایه گذاری دارن من که خودم موضوع رو از نزدیک دیدمدیگه بیشتر عروس ها دارن حرص طمع رو می خورن د ...

خواهر خوبم قبل ازدواج و بعد ازدواج زمین تا آسمون متفاوته من خودم که باشم همسرم میلیاردرم که باشه راضی نیستم وقتی خواهرش درآمد داره تا این حد دیگه کمک مالی کاش دوستت هم خودش رو جای زن داداشاش بذاره

پدر شغلش چیه اگه درآمد دوستت کمه میتونه هراز گاهی ازشون بگیره ولی اگه درامدش کافیه نیازی نیست و به ع ...

پدر باز نشسته 

از باباش پول نمی گیره 

ماهی ۲۰ تومن حقوق خودشه

داداشا هر کدوم نزدیک ۱۵۰ هر ماه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
گفتم تو کامنت ها خواهره بهشون گفته ولی داداشا باهاش قهر کردن که چرا این حرفو می زنی و عمیقاو قلبی ای ...

خواهرشون می‌تونه از همون پول جمع کنه تو مناسبت ها کادو های درخور بخره برای بچه های برادر ها و خودشون

دختر مجرد این همه پول رو چیکار میکنه، خودش هم ک‌ درآمد داره،پس من حق رو‌ب عروسا میدم، بهتره برادرها ...

خواهر رو خیلی دوست دارن و خواهره پول اشو سیو می کنه 

و خودش ماهی ۲۰ تومن 

بحث نیاز مالی نیست 

داداشا از همون روز اول که کار راه انداختن قرار رو بین خودشون گذاشتن 

و خواهره هم یه بار که خیلی بحث پیش اومد گفت نمی خواد و داداشا باهاش قهر کردن که ما لین پولو قول دادیم و میدیم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خواهر رو خیلی دوست دارن و خواهره پول اشو سیو می کنه و خودش ماهی ۲۰ تومن بحث نیاز مالی نیست داداشا از ...

پس یا داداشا یا خود خواهره با ، زن داداشا حرف بزنه از دلشون در بیارن، 

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

اگر درامد بالاس چطور اینقدر این پول مطرح میشه ؟چطور عروسها لنقدر متوجه میشن؟ والا الان تو زندکی های ...

همون اول که خواستن ازدواج کنن این موضوع رو مطرح کنن 

ولی بازم الان دعواست 

و قضیه اینکه این یه قوله بین سه تا داداش 

برای اینکه زمانی که هیچکس در اوایل کار بهشون کمک نکرد خواهره تمام دارایشو فروخت و دادا به اون ها وپلی بعدن بهش پس دادن ولی این پولوهم بعش میدن 

کلن بحث نیاز نیست این پولو از سر مجبت بهش میدن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
نکنه اینه اصلا چه ضرورتی داره؟ خواهرشون نیازمنده؟ اگه نه دلیلی نداره برادرا کمک کنند

این پول از سر نیاز نیست 

از روی قوله توضیح دادم چند بار 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خواهر خوبم قبل ازدواج و بعد ازدواج زمین تا آسمون متفاوته من خودم که باشم همسرم میلیاردرم که باشه راض ...

خب اگر عروس ها با این موضوع مشکل داشتن زمانی که موضوع زمان ازدواج مطرح شد 

هیچی نگفتن و ازدواج کردن ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خواهرشون می‌تونه از همون پول جمع کنه تو مناسبت ها کادو های درخور بخره برای بچه های برادر ها و خودشون

خواهره اصلن کم نمی زاره ولی گفتم عروس ها خیلی بهیل و حسودن 

البته من تا جایی که می دونم اول اینطوری نبودن 

تازگی اینطوری شدن 

انگار زورشون میاد درحالی خودشون اصلن کم ندارن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...