2777
2789
عنوان

کیا احساس بی کسی و بی پناهی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست
نمیدونم ، حس ترس دارم حس نا امنی اصلا نمیدونم چطوری توصیفش کنماحساس نا امنی اینطوری که حس میکنم توی ...

عزیزم یه چیزی میگم دلخور نشی منظوری ندارم 

اما به نظرم ازدواج ام کنی همین حس رو خواهی داشت 

توصیه میکنم یه مشاوره آنلاین با یه روان شناس خوب بگیر باهاش صحبت کن ، بهت راهکار میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله لطف خدا شامل حالم بود که همیشه نسبت به مردها بدبین بودم شاید چون پناهی توی خانواده ام نداشتم مید ...

این حس زمانی از بین می ره که تو به بدترین شکل ممکن از یه مرد ضربه بخوری

اون موقع تازه نتیجه می گیری خودت واسه خودت کافی هستی و حتی دوست نداری مردی وارد زندگیت بشه

از ی زاویه اون تکیه گاه امن مردونه رو هنوز تجربه نکردی و یک جایی از روح و قلبت همیشه دنبالشه 

از ی زاویه می شه خدا رو شکر کرد که این حس نیارت نشون می ده تو ضربه ی بزرگی از جنس مخالف نخوردی

امیدوارم که سپیدبخت باشی و هرگز مردی دلتو نشکنه

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
اگه یه مورد ازدواجی برات پیش بیاد قبول میکنی؟یا قصد داری همیشه تنها باشی؟

مورد که پیش اومده تا حالا 

اما فکرم اینکه یا با آدمی که از همه چیش راضی باشم ازدواج میکنم یا تنها میمونم

نمیخوام فقط ازدواج کرده باشم

عزیزم یه چیزی میگم دلخور نشی منظوری ندارم اما به نظرم ازدواج ام کنی همین حس رو خواهی داشت توصیه میکن ...

نه گلم چرا دلخور شم 

متاهلم  

مثلا یه روز خونه یه آدم باشم سریع وابسته میشم و دلکندن سخته برام حس بدی میگیرم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

نه گلم چرا دلخور شم متاهلم مثلا یه روز خونه یه آدم باشم سریع وابسته میشم و دلکندن سخته برام حس بدی ...

منم مشکل تو رو دارم

ولی هیچ وقت به روم نمیارم این وابستگی رو

همه همکارام منو به عنوان یه دختر سرد و بی احساس میشناسن اما وقتی یه روز نبینمشون دلم خیلی براشون تنگ میشه با اینکه رابطه خوبی نداریم ...

🐈🐈‍⬛

منم.........فکر نکنم تو این دنیای به این بزرگی هیچ کس مثل من تنها باشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
منم مشکل تو رو دارمولی هیچ وقت به روم نمیارم این وابستگی روهمه همکارام منو به عنوان یه دختر سرد و بی ...

منم شوهرم بهم میگه آدم آهنی ولی من شعر میگم رمان میخونم گریه میکنم شرایط زندگیم منو سخت کرده