2777
2789

در مرحله اول روتین غذاییت باید سالم باشه

نیاسینامید برای منافذ تاثیر داره

و اگه جای لک قهوه‌ای جوش داری آلفا آربوتین خیلی خوبه

و ضد آفتاب خیلییی مهمه

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدم اول تغذیتو درست کن

قدم دوم اگه ارایش میکنی حتما ارایشتو پاک کن بخواب 

قدم سوم ماسک و روتین پوستی

مال من خیلی کم هزینس

شوینده، ابرسان، مرطوب کننده، ضد افتاب 

بجای کرم پودرم ضدافتاب رنگی استفاده میکنم

ماسکی که خودم استفاده میکنم یکیش خاک رس، یکیش هم ترکیب ارد برنج و سدر 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

در مرحله اول روتین غذاییت باید سالم باشهنیاسینامید برای منافذ تاثیر دارهو اگه جای لک قهوه‌ای جوش دار ...

نیاسینامید رو از داروخونه بخرم؟

قیمتش چنده

عزیزم حقیقش اینه که اکثرررر مشکلات پوستی از بدنمون میاد اونجارو که پاکسازی کنی پوستتم خوشگل میشه اکثر مشکلات پوست و مو مثل لک جوش تیرگی زردی اینا از کبده 

سبزیجات اب میوه جات زیاد بخور غذاهای چرب و چیل نخور 

خاکشیر و اب گرم ناشتا بخور اگه چند قطره لیمو بهش بزنی هم خوبه واسه سم زدایی بدنت 

برای منافظ باز هم ماسک سفیده تخم مرغ و قهوه عاایهههههه خودمم استفاده میکنم مخصوصا اگه پوستت چربه 

آمممممم 

دیگه همین🙂😂♥️

فوم استفاده کن اسکراب بزن از این ماسکای صورت بگیر تونر بگیر ضد آفتاب استفاده کن یه آب رسان خوب بگیر سعی کن دمای صورت و بدنت همیشه خنک باشه یعنی اگه صورتت داغ شد یه یخ بزار رو صورتت ماساژ بده

کلا باید روتین پوستی داشته باشی

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

قدم اول تغذیتو درست کنقدم دوم اگه ارایش میکنی حتما ارایشتو پاک کن بخواب قدم سوم ماسک و روتین پوستیما ...

مشکل من اینه هر چیزی که بزنم رو پوستم جوش میزنم

حتی آبرسان هم بزنم فرداش جوش میزنم

جرعت نمیکنم هیچی به پوستم بزنم 

بچه ها هرکدومتون یه چیزی پیشنهاد دادین الان من نمی‌دونم کدومو انجام بدم

لطفاً یه چیزی که خودتون استفاده کردین و صدرصد جواب گرفتین رو بهم پیشنهاد بدین

نیاسینامید رو از داروخونه بخرم؟قیمتش چنده

اگه ایرانیش رو میخوای بله داروخونه‌ها دارن

و نیاسینامید اوردینری رو هم میتونی از آنلاین شاپا بخری

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
مشکل من اینه هر چیزی که بزنم رو پوستم جوش میزنمحتی آبرسان هم بزنم فرداش جوش میزنمجرعت نمیکنم هیچی به ...

ابرسان باید مخصوص نوع پوست خودت باشه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید