2777
2789

من ای دی اچ دی دارم و توسط روانپزشکم تایید شده 

و اونایی ADHD دارن فقط میتونن روی کارایی که علاقه دارن تمرکز کنن ولی روی کارایی که علاقه ندارن بی تمرکزن 

من عاشق محاسبات فیزیک شیمی و ریاضیم و نمره کامل ام میگیرم توی این درسا 

ولی حفظیاتم افتضاحه به زور پاس میکنم در حدی در طول سال میخونم باز چند شب قبل امتحان باید بیدار بمونم از فرط اینکه تمرکز ندارم 

میرم روی دیوار خونمون میشینم و لباسامو در میارم درس میخونم یعنی واقعا عذاب میکشم 

با شرایط الان که نهایی ها و حفظیات مهمن و هر رشته ام برم باز عمومی و حفظیات دارن باید چکار کنم 

بنظرتون من خنگم یا باهوش خودم نفهمیدم 

فقط متفاوتی 

البته این تفاوت تاثیر شدید رو زندگی میزاره 

میگن اکثرا باهوشن

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گنکور و نهایی ریاضی و شیمی اینارو خوب بزن بقیش پاس شو

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بذار فقط این و بهت بگم باهوش بودن خیلی مهم نیست پرتلاش بودن مهمه اینه که تو رو متمایز میکنه

و از الان این و بذار کنار که من با فلان هوشم با فلان استعدادم وا برم فلان رشته؟ برو سمت رشته ای که عاشقشی فارغ از حرف های بقیه فارغ از این حرفها

بیماریت هم باید درمان کنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هرکسی یه استعدادی داره 

منم. ای دی اچ دی رو دارم متاسفانه بچگی دارک دادن بهم ولی نخوردم برعکس شماهم حفظیاتم عالیه اما ریاضیات همیشه میوفتم و نمیتونم روش تمرکز کنم

بدنم خستس عجیب:)
میدونم چی میگی اما خوب حفظیات هست من فرار کردم از دست حفظیات اما هی بیخ ریشمه😂😂😂

تا تجربه نکنی نمیدونی چی میگم من واقعا عذاب میکشم 

من برعکس همه بچهام  تنها کسی هستم تو کلاس توی درس های حل کردنی نمره کامل میگیرم ولی توی بقیه درسا